İki sunucu canlı yayında kavga etti, biri stüdyoyu terk etti!

Kim Haklı Kim Haksız adlı televizyon programında iki sunucu arasında tartışma yaşandı.

Google Haberlere Abone ol
İki sunucu canlı yayında kavga etti, biri stüdyoyu terk etti!

TV EM kanalında yayınlanan "Kim Haklı Kim Haksız" programının sunucularından Ayşe Özgün ile Tuğba Ekinci canlı yayında gerginlik yaşadı. Tartışmanın dozu artınca, Ekinci stüdyoyu terk etti.



Tuğba Ekinci 2011 yılında katıldığı bir ödül töreninde sahneye atlayarak Tarkan’a "neden okul yaptırmıyorsun’’ diye sormuş ve bu durum günlerce medyada konuşulmuştu.



Bugün "Kim Haklı Kim Haksız" programına katılan ve Tarkan dansı yapan konuğa Tuğba Ekinci yıllar önce sorduğu aynı soruyu yöneltince partneri Ayşe Özgün’ün sert tepkisiyle karşılaştı.



Ayşe Özgün’ün ‘Tarkan kendi şovunu yaparken sen neden kendini ortaya atıp şov yapmaya çalışıyorsun’ demesi üzerine stüdyoda gergin anlar yaşandı.



Tuğba Ekinci; ‘’Ben davet edildiğim yerde istediğim gibi davranırım, benim karakterim bu nerede nasıl davranmak istersem davranırım. Siz gözünüzde Tarkan’ı çok büyütüyorsunuz, Tarkan profesyonel olsa bana cevap verirdi’’ diyerek partnerine karşılık verdi.



Tartışmanın hararetiyle Ayşe Özgün’ün canlı yayın sırasında kendisine ‘Terbiyesiz’ demesini kabullenemeyen Ekinci programı terk etti.



"Canlı yayında kavga ettiler!" Galerisine Göz At



İşte, o anlar:




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin