İki oyuncu sinema filminde buluştu

Ünlü yönetmen İlksen Başarır'dan romantik tarzda bir film geliyor.

Google Haberlere Abone ol
İki oyuncu sinema filminde buluştu

'Başka Dilde Aşk', 'Atlıkarınca' ve 'Erkek Tarafı' gibi filmlere birlikte imza atan yönetmen İlksen Başarır ve oyuncu Mert Fırat yeni projeleri Bir Varmış Bir Yokmuş’un çekimlerine başladı. Yönetmenliğini İlksen Başarır’ın yaptığı filmin senaryosunu da İlksen Başarır ve Mert Fırat imzası taşıyor. 



Duyduğu bir şarkının peşine düşen Nehir ile şarkıyı yapan Ozan'ın tüm zorluklara rağmen bitirmeyi başaramadıkları aşklarının hikayesinin anlatıldığı filmin kadrosunda; Mert Fırat'ın yanı sıra Melisa Sözen, Hare Sürel, Mustafa Uzunyılmaz, Judith Lieberman, Onur Şirin, Anıl Altınöz ve Göktay Tosun yer alıyor.



Kutu Film’in yapımcılığında gerçekleştirilen 'Bir Varmış Bir Yokmuş’un görüntü yönetmenliğini Emre Tanyıldız üstlenirken, özgün müziklerini Ali Güçlü Şimşek ve Görkem Karabudak yapıyor. İstanbul ve Sakarya’da yapılacak çekimlerin 3 haftada tamamlanması ve filmin 2015’te Türkiye’de vizyona girmesi planlanıyor.



Filmin konusu şu şekilde:



Bir şarkıyı beğenirsiniz çünkü onu yazan bir şekilde size dokunmuştur. Nehir'in peşine düştüğü şarkıda ise sonu olmayan bir yol Ozan'a çıkmaktadır. Birinin kararlılığı ile diğerinin gelgitleri arasında sıkışıp kalan ilişkileri, aslında biraz da yetişkinlerin elinde kalan son masaldır.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin