İki milyarder birbirini dövecek. Elon Musk ve Mark Zuckerberg kafes dövüşü ne zaman ve hangi kanalda. Kafes dövüşü nereden canlı izlenir?

Dünyanın en ünlü iş insanları Elon Musk ile Mark Zuckerberg kafes dövüşü için hazırlanıyor. Tesla'nın kurucusu ve Twitter'ın sahibi Elon Musk ile Facebook'un mucidi Mark Zuckerberg çekişmeli kafes dövüşü ile ekranlara gelecek. Elon Musk bir süredir antrenman yaparak hazırlandığı kafes dövüşü hakkında paylaşım yaptı. Peki Elon Musk ve Mark Zuckerberg kafes dövüşü ne zaman, hangi kanalda?

Google Haberlere Abone ol
İki milyarder birbirini dövecek. Elon Musk ve Mark Zuckerberg kafes dövüşü ne zaman ve hangi kanalda. Kafes dövüşü nereden canlı izlenir?

Elon Musk ve Mark Zuckerberg kafes dövüşünde gelişme yaşandı.

İlk olarak şaka olarak başlayan sonrasında ise ciddileşen iki milyarderin kafes dövüşü olayının nereden yayınlanacağı belli oldu. Musk'un açıklamasına göre kafes dövüşü canlı yayınlanacak.

Peki Elon Musk ve Mark Zuckerberg kafes dövüşü ne zaman ve hangi kanalda?

ELON MUSK VE MARK ZUCKERBERG KAFES DÖVÜŞÜ NE ZAMAN?

Birbirine rakip iki milyarder Elon Musk ve Mark Zuckerberg kafes dövüşü olayı gündeme geldi. Elon Musk kafes dövüşünün canlı olarak nereden yayınlanacağını açıkladı.

Tarih bilgisi ise henüz belli olması.

ELON MUSK VE MARK ZUCKERBERG KAFES DÖVÜŞÜ HANGİ KANALDA?

Elon Muck ve Mark Zuckerberg kafes dövüşü Twitter (X) üzerinden canlı yayınlanacak. Kafes dövüşü hakkında açıklama yapan Elon Musk şu ifadeleri kullandı: "Zuck v Musk dövüşü sosyal medya platformu X'te canlı yayınlanacak. Tüm gelirler gaziler için hayır kurumlarına gidecek"

ELON MUSK VE MARK ZUCKERBERG KAFES DÖVÜŞÜ OLAYI NEDİR?

META CEO'su Mark Zuckerberg ve teknoloji dünyasındaki çalışmalarıyla gündemden düşmeyen Elon Musk bir süredir kafes dövüşü olayı ile dünya gündemine oturdu. Dövüşün gerçekten yapılıp yapılmayacağı merak edilirken Elon Musk dövüşün nereden izlenebileceğini aktardı.

Kafes dövüşü olayı Elon Musk'un Mark Zuckerberg için, "Eğer o da kabul ederse ben kafes dövüşüne varım" ifadelerini kullanmasıyla başladı. Ünlü iş insanı Mark Zuckerberg de "Konumu gönder" yanıtını verdi. 

Zuckerberg antremanlarına UFC’de ortasiklet şampiyonu olan Israel Adesanya ve hafifsiklet şampiyonu Alexander Volkanovski’yle devam ediyor.

Musk ise 4 Temmuz’da Kanadalı güreşçi ve UFC dövüşçüsü Geroge St-Pierre’le antreman yapmıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin