İki dizi daha yayın kurbanı oldu

Bu akşam yayınlanması gereken diziler yerine 'Ben Bilmem Eşim Bilir' programı yayınlanacak.

Google Haberlere Abone ol
İki dizi daha yayın kurbanı oldu

Normal akışında Yalan Dünya ve Kayıp Şehir'in yeni bölümleri yer alan Kanal D değişiklik yaparak dizileri kaldırdı. Kanal D'de Pazartesi akşamı yarışma programı Ben Bilmem Eşim Bilir yayınlanacak. Bu hafta Yalan Dünya ve Kayıp Şehir'in yeni bölüm fragmanları da yayınlanmamıştı. Kanal D'den değişiklikle ilgili herhangi bir açıklama ise yapılmadı. 

 

KANAL D'DE DİZİLERİN GÜNLERİ SÜREKLİ DEĞİŞTİ

 

Kanal D bu sene sürekli dizilerin günlerinde değişiklik yaparken, sevilen dizilerde bu değişikliklerin kurbanı oldu. Kayıp Şehir dizisi yayınlanacak final bölümünün ardından ekrana veda edecek. Cuma akşamlarından Pazartesi'ye alınan Yalan Dünya'nın ise reyting nedeniyle yayından kalkacağı iddia edilmiş ancak bu dizinin senaristi Gülse Birsel tarafından yalanlanmıştı.

 

Kanal D sık sık yayın gününü değiştirdiği ve geç saate aldığı Umutsuz Ev Kadınları dizisiyle de yollarını ayırmış ve dizi FOX TV'ye geçmişti.  

 

YENİ DİZİLER GELİYOR



Kanal D'de çok yakında yeni dizilerde yayına girecek. Engin Günaydın'ın başrolünde oynadığı yabancı dizi Monk'un uyarlaması olan Galip Derviş Mart ayı içerisinde yayınlanmaya başlayacak. Mehmet Akif Alakurt'un başrol oynadığı ve Fetih 1453 filminin devamı olan 'Fatih' dizisinin de Kanal D'de yayınlanması bekleniyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin