İki ajans birleşti

Grey Türkiye ve 41?29! güçlerini birleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
İki ajans birleşti

Grey Türkiye ve 41?29! ajansları, 4129Grey çatısı altında birleşti.

 

Grey EMEA, dün yaptığı açıklamada, Türkiye'deki dijital ajansı 41?29! ile Grey Istanbul ajansının birleştiğini ve bu birleşmenin sonucu olarak da 4129Grey adında yeni bir entegre dijital iletişim ajansının kurulduğunu duyurdu.

 

Dün itibarıyla Alemşah Öztürk 4129Grey'in CEO'su, Güray Mert de 4129Grey'in Genel Müdürü olarak görevlerine başlayacak. Alemşah Öztürk doğrudan Grey EMEA'nın CEO'su ve Başkanı David Patton'a bağlı olarak çalışacak.

 

Grey Istanbul'da CEO konumundan ayrılan Alper Üner, 2015 sonuna kadar 4129Grey'in bağımsız yönetim kurulu başkanı görevini üstlenecek. Diğer taraftan Üner, her ikisi de WPP şirketi olan Geometry ve Hogarth'taki CEO görevlerine devam edecek.

 

4129Grey, iletişim ve dijital çözümler konusunda uzman, tamamen entegre 150 çalışandan oluşan ekibi ve Grey Group'un kapsamlı global ağ ve hizmetlerinin desteğiyle hizmet verecek.

 

Grey EMEA CEO'su ve Başkanı David Patton, konuyla ilgili olarak, "Grey Istanbul ile 41?29!'un birleşmesiyle, Türkiye'deki tüm dijital, yaratıcı ve strateji platformlarına önemli yetenekler ve uzmanlıkları birarada sunacak olacak güçlü ve dinamik bir entegre ajans yaratacağız. Bu yeni ajans modelinin müşterilerimize sunduğumuz hizmetlerin kalitesini önemli ölçüde artıracağına ve sektördeki itibarımızı pekiştireceğine inanıyorum" dedi.

 

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Alper Üner, "Son 14 sene içinde Grey Istanbul birçok alanda öncü oldu ve hem Ajans'a hem de ülkesine kazandırdığı birçok uluslararası ödülle de bu süreçte daima en yaratıcı ajanslardan biri olarak anıldı. Ajansı ünlü ve başarılı bir geçmişe sahip olan yeni bir yönetim ekibine devrediyor olmaktan gurur duyuyorum. 4129Grey'in kurulması Türk reklamcılık sektörüne yeni bir standart getirecek. Bu heyecan verici yolculuğa çıkarken, yeni yönetim ekibini destekliyor olacağım" dedi.

 

Alemşah Öztürk de, "Türkiye'deki en modern ve yaratıcı iletişim ajansını yaratma hedefine ulaşma konusunda çok kararlıyız. Güçlü dijital ve reklamcılık becerilerini tek bir çatı altında toplamak bize yalnızca daha kapsamlı bir büyüklük ve varlık vermekle kalmayacak, aynı zamanda müşterilerimizin ihtiyaçlarına ve taleplerine daha önce hiç olmadığı kadar yetkin biçimde karşılık vermemiz için de gerçek anlamda entegre bir yaklaşım yaratmamızı sağlayacak" dedi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin