IKEA Çin mağazasındaki uygunsuz hareket viral oldu

İsveç merkezli mobilya devi IKEA firmasının Çin’deki mağazasında bir kadının mastürbasyon yaptığı ortaya çıktı. Görüntüler, sosyal medyada izlenme rekoru kırdı...

Google Haberlere Abone ol
IKEA Çin mağazasındaki uygunsuz hareket viral oldu

İsveç merkezli mobilya devi IKEA firmasının Çin’deki mağazasında bir kadının mastürbasyon yaptığı ortaya çıktı.

Euronews.com'da yer alan habere göre yarı çıplak bir kadının mağazanın teşhir salonundaki yatak ve sofaların üzerinde mastürbasyon yaparken görüldüğü müstehcen video izlenme rekoru kırarken, IKEA ise Çin’deki mağazalarında “daha sıkı güvenlik tebdirleri alacağını” açıkladı.

Söz konusu videoda, mağazada alışveriş yapanların bu esnada arkadan yürüyüp geçmesi ise Çin'de sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu.

IKEA Çin mağazasındaki uygunsuz hareket viral oldu

IKEA: Tüm müşterilerine mağazalarında medeni şekilde davranma çağrısı

Videonun sansürsüz versiyonları Çin’deki sosyal medyadan kaldırılırken İsveç firmasının bu görüntülere açıklama yapması 9 milyon kez izlendi.

IKEA açıklamasında bu tür bir davranışı kınayarak durumu hemen polise bildirdiğini açıkladı. İsveç firması daha sıkı güvenlik ve temizlik önlemleri alacağını bildirirken tüm müşterilerine mağazalarında medeni şekilde davranmasını istedi.

Mastürbasyon yapan kadın ve bunu görüntüye çeken kişinin kimliği açıklanmadı. Çin’deki sosyal medya platformlarında yapılan yorumlarda mağazanın Guangdong eyelatinde bulunduğu bildirildi. Yorumlara göre videodaki kişiler maske kullanmazken görüntünün Çin’de Covid-19 salgınından önce çekilmiş olabileceği sanılıyor.

Çin vatandaşları toplum içinde soyunmaları halinde 10 güne kadar idari gözaltına maruz kalabiliyor.

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin