İK firmasına iletişim ortağı

Assessment Systems isimli insan kaynakları (İK) firmasının iletişimi hangi ajansa emanet?

Google Haberlere Abone ol
İK firmasına iletişim ortağı

İnsan kaynakları alanında hizmet gösteren, Türkiye'nin psikometrik ölçme ve değerlendirme alanında uzman firması Assessment Systems, iletişim çalışmalarını F&M Data İletişim ile yürütecek.



Assessment Systems, F&M Data İletişim'den stratejik iletişim danışmanlığı ve medya ilişkileri yönetimi alanlarında hizmet alacak. 

 

2007 yılında kurulan ve ağırlıklı olarak Türkiye'nin ilk 500'ündeki kurumlara ölçme ve değerlendirme alanında hizmet veren Assessment Systems, bugüne kadar 20.000'den fazla kişiyi Değerlendirme Merkezi uygulamaları aracılığıyla değerlendirdi. Değerlendirme Merkezi uygulamaları kurumlar tarafından terfi, işe alım, potansiyel belirleme, yedekleme, organizasyonel değişim ve yetenek havuzu oluşturmak için kullanılıyor.  Assessment Systems'ta her yıl yaklaşık 3.500 kişi bu uygulamalarla değerlendiriliyor. Aynı zamanda, işe alımlarda psikometrik ölçüm yapan firma bugüne kadar 3 milyona yakın kişiyi de genel yetenek testleri, kişilik ve yetkinlik envanterleri gibi araçlarla değerlendirdi. 

 

Hızla büyüyen ve sektöründe saygın bir konuma ulaşan Assessment Systems'ın global iş ortakları arasında Değerlendirme Merkezi konusunda 25 yıllık geçmişe sahip a&dc ile ölçme değerlendirme alanının duayeni kabul edilen Prof. Peter Saville'in sahibi olduğu Saville Consulting yer alıyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin