İhsan Hala 'Armağan Çağlayan beni kandırdı' demişti, ünlü yapımcı işin iç yüzünü anlattı

İhsan Hala olarak tanınan Ali İhsan Çolak, ünlü yapımcı Armağan Çağlayan'ın kendisini kandırdığını söylemişti. Çağlayan'dan yanıt geldi. Meğer işin iç yüzü başkaymış.

Google Haberlere Abone ol
İhsan Hala 'Armağan Çağlayan beni kandırdı' demişti, ünlü yapımcı işin iç yüzünü anlattı

Manisa'da evleri temizleyerek geçimini sağlamaya çalışan, İhsan Hala lakaplı trans birey Ali İhsan Çolak, Armağan Çağlayan'ın kendisini kandırdığını iddia etmişti. Armağan Çağlayan bir takipçisinin yaptığı yorum aracılığı ile cevap verdi. İşin iç yüzü bambaşka çıktı.

Evin kirasını vermeğini iddia etmişti

Caner Toygar'la 'Bla Bla Şov'a katılan ünlü fenomen 'İhsan Hala', Armağan Çağlayan hakkında bomba iddialarda bulunmuştu. Çolak, maddi yönden zor günler geçirdiğini ve Armağan Çağlayan tarafından programa gelmesinin karşılığında, evinin kirasını ve yol masraflarının karşılanacağının sözünün verildiğini açıklamıştı.

Armağan Çağlayan işin iç yüzünü anlattı

Armağan Çağlayan şöyle yanıt verdi:" Bir yıllık kirasını ödemek için banka hesap numarası istedik. Bankaya yollamayın dedi. O zaman PTT ile yollayalım dedik. PTT olmaz dedi. Ben size bir arkadaşımın hesabını vereyim oraya yollayın dedi. Açıkçası tanımadığım bir kişinin hesabına para yatırmak doğru gelmedi. Ne bileyim o hesap sahibi kim? Ne iş yapar? Hesap numaranı yolla parayı yollayalım dedik, hesap numarası gelmedi. Ayrıca biz programa bir vaad karşılığı da çağırmadık kendisini. Programda anlattıklarından sonra, ben dedim kitabı ödeyeyim diye. Ama asla ne banka hesap numarası verdi ne de PTT havalesi kabul etti.

İhsan Hala 'Armağan Çağlayan beni kandırdı' demişti, ünlü yapımcı işin iç yüzünü anlattı

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin