İETT, ulaşım konusunda düğmeye bastı. Her an karşınıza çıkabilirler. Yöneticiler denetimde

İstanbul'da ne trafik çilesi bitiyor ne de toplu ulaşım eziyeti. Özellikle iş- okul giriş ve çıkış saatlerinde toplu ulaşıma ulaşmak bile oldukça yorucu bir hale geliyor. İstanbul’un en büyük toplu ulaşım kurumu İETT bu durum için düğmeye bastı. İETT Genel Müdürü İrfan Demet ve İETT yöneticileri bazı günlerde işe toplu ulaşımla gidip gelmeye başladı.

İETT, ulaşım konusunda düğmeye bastı. Her an karşınıza çıkabilirler. Yöneticiler denetimde
Sosyal medya

Özgen Aydos/ MedyaTava

İstanbul'da son dönemde özellikle iş giriş ve çıkış saatlerinde metro ve metrobüslerde aşırı yoğunluk yaşanıyor. Mecidiyeköy, Zincirlikuyu, Uzunçayır, Yenikapı gibi merkezlere yakın olan ve aktarmaların yoğun olduğu istasyonlardan toplu taşıma kullanımı gittikçe zorlaşıyor.

METRODA YOLCU SAYISI 1 AYDA 12 MİLYON ARTTI

İBB'nin kasım ayı verilerine göre Metroda bir aylık kullanımın 68 milyondan 80 milyona çıktı, metrobüste ise bu artışın 4 milyon olduğu kaydedildi.

İETT MÜDÜRÜ İRFAN DEMET'TEN YÖNETİCİLERE TALİMAT

İETT Genel Müdürü İrfan Demet toplu ulaşımdaki sıkıntıları daha iyi  anlamak ve İstanbullulara daha kaliteli hizmet verebilmek için düğmeye bastı. Kendi dahil, İETT yöneticileri bazı günlerde işe toplu taşımayla gidip gelmeye başladı. Hangi günler toplu taşıma kullanacakları ise belli değil. İETT'den edindiğimiz bilgiye göre, Demet, yöneticilere bir anda denetime çıkması gerektiğini söylüyor. Yöneticiler yaptıkları yolculukta vatandaşlarla konuşup onların da derdini dinliyor.

İETT yöneticileri bu denetimlerin sonucunda hemen aksiyona geçebildiklerini ifade etti. Örneğin; günün daha kalabalık saatlerinde duraklara daha büyük araçların gönderildiğini belirttiler.

DEMET SIK SIK SOSYAL MEDYADA DA PAYLAŞIM YAPIYOR

İETT Genel Müdürü İrfan Demet, sık sık toplu taşımadayken paylaşım yapıyor. Sosyal medyada kendi fotoğrafına gelen yorumlar doğrultusunda vatandaşların kendini çağırdığı hatlardaki araçlara bindiğini de ifade etti.

Demet, İstanbul'un en uzun hatlarından biri olan 500T'de de yolculuk yapmıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin