İDO'da yayınlanacak kanal belli oldu!

Bugünden itibaren İDO’nun filosundaki tüm gemilerde, ekranlarda artık sadece o kanal yayınlanacak.

Google Haberlere Abone ol
İDO'da yayınlanacak kanal belli oldu!

İDO’nun, yolcularına sunduğu yeni bir kapalı devre hizmet olan İDOTV, bugün yayın hayatına başladı. İDO filosundaki tüm gemilerdeki ekranlarda sadece İDOTV’nin yayını gerçekleşecek. İDOTV yayınında, seyahatin uzunluğuna ve seyahat yapılan yere göre, belgesel, haber, spor, çizgi film, film, müzik, komedi gibi kategorilerdeki renkli prodüksiyonlar, hava ve yol durumu bilgileri, tatille ilgili öneriler yer alacak.



Kapalı devre bir televizyon yayını olan İDOTV'nin hazırlıkları 6 ay sürdü.



Her sefere ayrı yayın



İDOTV’de seyahat süresinin uzunluğuna ve seyahat yapılan yere göre hazırlanan prodüksiyonların yayını gerçekleştirilirken, örneğin Bandırma seferi için 2 saatlik, Sirkeci hattı için ise 15 dakikalık bir yayının gösterimi yapılacak. Yolculukları daha neşeli ve huzurlu kılmayı amaçlayan, İDOTV yayınında, aynı hattaki gidiş dönüş seferlerinde de farklı yayınlar olacak. Gemilerde çocuk bahçesinin olduğu alanda ise sadece çizgi film ve çocuk programlarının yayını gerçekleştirilecek.



Yolculuklardaki destinasyona göre değişen hava durumu ve yol durumu bilgilerinin, tatile çıkarken dikkat edilmesi gereken hususlar gibi yararlı bilgilerin de yer alacağı kapalı devre yayınlar için İDO, National Geographic gibi birçok uluslararası yayıncı kuruluşla işbirliğine gitti. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin