'İçki içtiği fotoğrafı paylaştığı' için öğretmeni CİMER'e şikayet ettiler, Özgür Özel ve Eren Erdem destek verdi!

İstanbul Üniversitesi'nde Araştırma Görevlisi olarak çalışan yazar Özgün Emre Koç'un eşi, "içki içtiği görüntüleri" sosyal medyada paylaştığı için "öğretmenliğe aykırı davranış" bahanesiyle CİMER'e şikâyet edildi.

Google Haberlere Abone ol
'İçki içtiği fotoğrafı paylaştığı' için öğretmeni CİMER'e şikayet ettiler, Özgür Özel ve Eren Erdem destek verdi!

Özgün Emre Koç olayı Twitter hesabından duyurdu. Eşiyle fotoğrafını paylaşan Koç,  "Şimdi bu sofrayı neden paylaşıyorum? Çünkü zavallının biri, öğretmen olan eşimi içki içtiği görüntüleri sosyal medyada paylaştığı için "öğretmenliğe aykırı davranış" diyerek CİMER'e şikâyet etmiş. Ve bugün ilçe milli eğitimden okula telefon edip gelsin konuşalım demişler." dedi.

'İçki içtiği fotoğrafı paylaştığı' için öğretmeni CİMER'e şikayet ettiler, Özgür Özel ve Eren Erdem destek verdi!

RESMİ BİR TEBLİGAT YOK

Resmi bir evrak ya da tebligat olmadığını belirten Koç, "Sözlü olarak görüşmeye çağırıyorlar. Özel hayatında, okul dışında, kişisel alanında içki içtiği için... :) Elbette bu çağrıya karşılık vermeyecek. Bu şikayetten de hiçbir şey çıkmayacak. Biz bunlara pabuç bırakmayacağız." ifadelerini kullandı.

'İçki içtiği fotoğrafı paylaştığı' için öğretmeni CİMER'e şikayet ettiler, Özgür Özel ve Eren Erdem destek verdi! - Resim : 2

 ''REZİL İNSANLARIN DEVRİ GEÇECEK''

Koç şu ifadeleri kullandı:

"Belki işgüzar bir veli, belki bana husumet beslediği için bir şekilde bize zarar vermeye çalışan bir haysiyetsiz. Önemi yok. Önemli olan şu: Rezil insanların devri geçecek ve biz hep burada, olduğumuz yerde olmaya devam edeceğiz."

İsteyen içkisini içecek, isteyen başka bir yaşam tarzını benimseyecek, istediği gibi giyinecek, başını örtecek veya örtmeyecek, istediği şeye inanacak, isteyen istediğini özgürce eleştirecek ve söyleyecek. Bunu temin edeceğiz. Göğsümüzü gere gere burada olacağız.

ÖZGÜR ÖZEL VE EREN ERDEM DESTEK VERDİ

Cumhuriyet Halk Partisi  Grup Başkanvekili Özgür Özel, sosyal medya hesabı twitter üzerinden destek verdi. Özel, ''Sizleri temin ederim ki, Bu rezillikler son bulsun diye siyasetin içindeyiz. İlk seçimlerden sonra iktidar değiştiğinde, devlet vatandaşının giydiğine, içtiğine, söylediğine, okuduğuna, düşündüğüne karışmayacak. Böyle bir ülkeyi yaratana kadar mücadele edeceğiz!'' dedi.

'İçki içtiği fotoğrafı paylaştığı' için öğretmeni CİMER'e şikayet ettiler, Özgür Özel ve Eren Erdem destek verdi! - Resim : 3

''İKTİDARIMIZDA HİÇ KİMSE YEDİĞİ, İÇTİĞİ, GİYDİĞİ NEDENİYLE BU MUAMELEYİ GÖRMEYCEK DEDİ''

Cumhuriyet Halk Partisi PM üyesi Eren Erdem'de sosyal medya hesabı twitter üzerinden Özgün Emre Koç ve eşine destek verdi. Erdem ''Ne var bunda! Birbirini seven iki insan, iki eş oturmuş güzel bir anı paylaşıyor… Size namus sözü, İktidarımızda hiç kimse, yediği içtiği giydiği nedeniyle bu muameleyi görmeyecek. Bütün yaşam tarzları, mutlak güvence altına alınacak. Kim olursa olsun, ayrıma uğramayacak!'' ifadelerini kullandı.

'İçki içtiği fotoğrafı paylaştığı' için öğretmeni CİMER'e şikayet ettiler, Özgür Özel ve Eren Erdem destek verdi! - Resim : 4

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin