İçişleri Bakanlığı'ndan flaş Coronavirus genelgesi! Yarın 81 ilde yapılacak

İçişleri Bakanlığı açıkladı: 81 ilde yarın yapılacak... İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Valilerin yönetim ve koordinasyonunda ülke genelinde yarın kapsamlı korona virüs denetimi yapılacak" denildi.

Google Haberlere Abone ol
İçişleri Bakanlığı'ndan flaş Coronavirus genelgesi! Yarın 81 ilde yapılacak

İçişleri Bakanlığı 81 ile yeni Coronavirus genelgesi gönderdi. Genelgede son haber ile şunların altı çizildi:

* Valilerin yönetim ve koordinasyonunda ülke genelinde yarın kapsamlı korona virüs denetimi yapılacak.

* Denetimlerde temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra her bir iş kolu için alınan önlemlere tek tek bakılacak.

* Denetimlere tüm il ve ilçelerde, bizzat valiler, kaymakamlar, belediye başkanları, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ve personeli, köy/mahalle muhtarları, meslek odaları, genel kolluk birimleri katılacak.

NERELER KONTROL EDİLECEK?

'Sağlık için, hepimiz için' mottosuyla gerçekleştirilecek denetimlerde şu alanlar kontrol edilecek:

* Konaklama tesisleri, alışveriş merkezleri, pazar yerleri, sosyete pazarları, lokanta, kafe, restoran, kahvehane, kıraathane, çay bahçesi, düğün ve nikah yapılan yerler, berber, kuaför, güzellik merkezleri, internet kafe, salon ve elektronik oyun yerleri, şehir içi ve şehirlerarası toplu ulaşım araçları, ticari taksiler, taksi durakları, park, piknik alanları, lunapark, tematik parklar, halı sahalar, bilardo salonları ve bilumum yaşam alanları.

Ayrıntılar geliyor…

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin