İçişleri Bakanlığı'nda üst düzey FETÖ ihraçları. İki vali yardımcısı ile hukuk müşaviri FETÖ’den ihraç edildi. Bir vali yardımcısı açığa alındı

Karabük’te FETÖ'nün mülki idare yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma çerçevesinde iki vali yardımcısı ile hukuk müşaviri meslekten ihraç edildi.

Google Haberlere Abone ol
İçişleri Bakanlığı'nda üst düzey FETÖ ihraçları. İki vali yardımcısı ile hukuk müşaviri FETÖ’den ihraç edildi. Bir vali yardımcısı açığa alındı

FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün mülki idare yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma tamamlandı.

Örgüt ile irtibat ve iltisaklı olduğu şüphesiyle Karabük Valiliğinde görevli Vali Yardımcısı Hüseyin D. ve Hukuk Müşaviri Numan Tahir Ş. ile açığa alınan eski Vali Yardımcısı Barbaros B. meslekten ihraç edildi.

BİR AÇIĞA ALMA DA DÜZCE'DE

Kahramanmaraş Türkoğlu Kaymakamlığı'ndan Düzce Vali Yardımcılığı görevine atanan ve Düzce’de 2021 yılında göreve başlayan Gürbüz S.'nin FETÖ soruşturması kapsamında açığa alındığı iddia edildi.

Düzce'nin sesinde yer alan habere göre, Düzce’ye geldiği günden bugüne kadar özellikle vali yardımcılarının kaldığı lojmanlarda yaptığı lüks harcamalarla gündeme gelen ve kendisine jakuzi yaptırmak için devlet imkanlarını kullandığı öne sürülen Gürbüz S.'nin hafta sonu gözaltına alındığı ileri sürüldü.

Ayrıca Düzce Valiliği resmi web sitesinde yöneticiler bölümünde Gürbüz S.'nin resmi ve öz geçmişi de kaldırıldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin