İçişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Çataklı: İç savaş kışkırtıcılığı için suç duyurusunda bulunacağız

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın "İç savaş çıkaracaklar" iddialarına İçişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Çataklı'dan açıklama geldi, Haziran ayında 16 binden fazla göçmenin sınır dışı edildiğini söyleyen İsmail Çataklı iddialar ile ilgili ise, "Bunun çok açık iç savaş kışkırtıcılığı olduğunu düşünüyoruz. Ve bununla ilgili suç duyurusunda bulunacağız" dedi.

Google Haberlere Abone ol
İçişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Çataklı: İç savaş kışkırtıcılığı için suç duyurusunda bulunacağız

İçişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Çataklı gündeme dair açıklamalarda bulundu. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın 'iç savaş çıkaracaklar' iddialar ile ilgili açıklamalarda bulunan Çataklı, konu ile ilgili suç duyurusunda bulunulacağını söyledi. 

Göçmenlerle ilgili konuşan İsmail Çataklı "Kayıt altında olan Suriyeli sayısı 3 milyon 648 bin 983.... Yılbaşından itibaren 48 bin 233 göçmen sınır dışı edildi. Haziran ayında ise 16 bin 710 göçmen sınır dışı edildi" açıklamasını yaptı.

ÇOK AÇIK SAVAŞ KIŞKIRTICILIĞI

Bakanlık Sözcüsü Çataklı'nın Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın Türkiye’de “iç savaş çıkacağı" iddiasına ilişkin olarak da "Bunun çok açık iç savaş kışkırtıcılığı olduğunu düşünüyoruz. Ve bununla ilgili suç duyurusunda bulunacağız. Suriyelilerin ülkelerine bayram iznine gidip geri dönüşü söz konusu değil" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin