İçişleri Bakanı Yerlikaya'ya yönelik paylaşım yapmıştı. Gözaltına alınan gazeteci Fazıl Duygun serbest bırakıldı açıklama yaptı: Devletimin her zaman yanındayım

Terör örgütü PKK'nın Ankara'da Emniyet Genel Müdürlüğü önündeki bombalı saldırısı sonrasında İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya yönelik yaptığı sert paylaşımlar sonrası gözaltına alınan gazeteci Fazıl Duygun serbest bırakıldı. Duygun sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada "Devletimin her zaman yanındayım." ifadesini kullandı.

Google Haberlere Abone ol
İçişleri Bakanı Yerlikaya'ya yönelik paylaşım yapmıştı. Gözaltına alınan gazeteci Fazıl Duygun serbest bırakıldı açıklama yaptı: Devletimin her zaman yanındayım

Ankara'da İçişleri Bakanlığı önünde meydana gelen saldırı girişiminin ardından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yla ilgili paylaşım yapan gazeteci Fazıl Duygun gözaltına alınmıştı.

Saldırı girişiminin ardından sosyal medya hesabından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya yönelik paylaşım yapan Duygun, Niğde'de gözaltına alındı.

Gözaltına alınan Duygun, emniyetteki işlemlerinin ardından dün serbest bırakıldı. 

Açıklama geldi

Fazıl Duygun serbest bırakıldıktan sonra sosyal medya üzerinden açıklama yaptı.

Duygun, "Devletimiz nezdinde Sayın İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya’nın PKK ve FETÖ başta olmak üzere suç örgütleri, mafya ve uyuşturucu baronları ile olan mücadelesine desteğim tamdır. Devletimin her zaman yanındayım." ifadesini kullandı.

Duygun'un paylaşımları şöyle:

Arkadaşlar, Salı günü savcılıktan serbest bırakıldım. Bu süreçte destek veren bütün arkadaşlara teşekkür ederim. Yazdıklarım çeşitli yanlış anlaşılmalara sebep olmuş. Detaylı açıklamayı önümüzdeki günlerde yapacağım.

Devletimiz nezdinde Sayın İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya’nın PKK ve FETÖ başta olmak üzere suç örgütleri, mafya ve uyuşturucu baronları ile olan mücadelesine desteğim tamdır. Devletimin her zaman yanındayım.

Sayın İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya’nın Cumhur ittifakının güçlü desteği ile yürüttüğü mücadele Devletimizin bekası ve Milletimizin istiklal ve istikbali için hayati öneme sahiptir. İçişleri Bakanımızın uyuşturucu baronları ile mücadelesi PKK’nın finans ayağına büyük darbe vurdu. Milletimizin başına bela olan mafya ve suç örgütleri ile mücadelesi takdire şayandır. Ben hayatım boyunca FETÖ ve PKK başta olmak üzere tüm terör örgütleri ile mücadele ettim. Hiçbir fitne ateşine odun taşımam söz konusu bile olamaz. Azim ve kararlılıkla terör örgütleri ve fitne fucur odakları ile mücadeleye devam.

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin