İçişleri Bakanı Yerlikaya açıkladı. Kurban Bayramı'nda 30 bin 592 personel yolu güvenliği için görev yapacak

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kurban Bayramı tatilinde 30 bin 592 personel ile yol güvenliği için tedbir aldıklarını, havadan 3 bin 106 saat trafik denetimi gerçekleştirileceğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, vatandaşları trafik kurallarına uymaya davet ederken, İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan klibi de paylaştı.

Google Haberlere Abone ol
İçişleri Bakanı Yerlikaya açıkladı. Kurban Bayramı'nda 30 bin 592 personel yolu güvenliği için görev yapacak

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kurban Bayramı tatilinde 30 bin 592 personel ile yol güvenliği için tedbir aldıklarını, havadan 3 bin 106 saat trafik denetimi gerçekleştirileceğini bildirdi.

Bakan Yerlikaya, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinin başladığını belirterek, "Bu bayramda da yüz binlerce insanımız baba ocağına, sevdiklerinin yanına gidecek. 30 bin 592 personelimizle yollarımızın güvenliği için gerekli tüm tedbirlerimizi aldık.

Ekiplerimiz 3 bin 106 saat havadan trafik denetimlerini gerçekleştirecek. Lütfen trafik kurallarına uyalım, dikkatli olalım. Gözünü yoldan ayırma, sevdiklerinin gözünü yolda bırakma" ifadelerini kullandı.Bakan Yerlikaya, İçişleri Bakanlığı'nca hazırlanan araç sürücülerinin trafik kurallarına uymaya davet edildiği klibi de paylaştı.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin