İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Radyo D'de

Radyo yayınlarında ilklere imza atan Adem Metan, yeni radyosu Radyo D’de ilk konuğunu ağırlıyor. Metan, 11 Aralık Çarşamba günü saat 22.00’de İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ‘Adem Metan Show’a konuk ediyor.

Google Haberlere Abone ol
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Radyo D'de

Revna Demirören, Ahmet Hakan, Esra Erol, Gupse Özay, Ertuğrul Özkök, Leyla Alaton, Haluk Levent, Burcu Esmersoy, Yılmaz Erdoğan gibi birçok ünlü simayı radyo programlarında ağırlayarak dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Adem Metan, bu sefer İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ağırlıyor.

"Herkesi Canlı Yayına Bekliyoruz"

Metan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında "11 Aralık Çarşamba günü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ağırlıyorum. Tüm dinleyenlerimizi canlı yayınımıza bekliyoruz" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Radyo D'de

"Siyasetten uzak bir yayın olacak"

Hafta içi her akşam saat 22.00’de dinleyicilerine seslenen Adem Metan, Radyo D merkez stüdyosunda gerçekleştireceği özel yayın için, "Sayın İçişleri Bakanımız ile birlikte yapacağımız bu yayında siyasetten uzak özel hayatında nasıl biri? Hiç bilinmeyen özelliklerini ön plana çıkaracağımız bir yayın akışımız ile dinleyenlerimizin huzurunda olacağız" ifadelerini kullandı.

Sadece ülke gündeminin değil Süleyman Soylu’nun gündelik hayatında neler yaptığı ve merak edilen yönlerinin de konuşulacağı özel yayın, "radyod.com" web sitesinden ve 104.0 frekansından dinlenebilecek.

Radyo D 104.0 Frekansında…

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin