İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Adıyaman'da konuştu: Kimsenin zihninde bile tartışamayacağı dönüşümleri, gelişimleri ve devrimleri gerçekleştirdik

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adıyaman Valiliği'ne yaptığı ziyaretin ardından İl Özel İdaresi Meclis Toplantısı'nda konuştu. Bakan Soylu, "Kimsenin zihninde bile tartışamayacağı dönüşümleri, gelişimleri ve devrimleri gerçekleştirdik" dedi.

Google Haberlere Abone ol
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Adıyaman'da konuştu: Kimsenin zihninde bile tartışamayacağı dönüşümleri, gelişimleri ve devrimleri gerçekleştirdik

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adıyaman Valiliği'ne yaptığı ziyaretin ardından İl Özel İdaresi Meclis Toplantısı'na katıldı. Burada meclis üyelerine seslenen Bakan Soylu, "Kimsenin aklına gelmeyecek, hayalinden geçmeyecek işleri yaptık" diye konuştu.

"Biz 21. yüzyılın başında Sayın Cumhurbaşkanımızın riyasetinde büyük devrimler gerçekleştirdik" iddiasında bulunan Soylu, sözlerini şöyle sürdürdü:

'KİMSENİN AKLINA GELMEYECEK İŞLERİ YAPTIK'

"Kimsenin aklına gelmeyecek, hayalinden geçmeyecek işleri yaptık. Kimsenin zihninde bile tartışamayacağı dönüşümleri, gelişimleri ve devrimleri gerçekleştirdik. Ret, inkar ve asimilasyon politikalarının tamamını Sayın Cumhurbaşkanımız, milletimizden aldığı güç ve burada tam da ülkemizin olması gerektiği gibi elinin tersiyle itti ve bu ülkede hem birliği hem de kardeşliği oluşturdu. Bütün bunlarla birlikte elbette ki hem yatırım hem kardeşlik hem de gelecek ikliminin oluştuğu bir Türkiye tablosuyla karşı karşıyayız."

'BAZEN HAKSIZLIKLA KARŞILAŞIYORUZ'

Bakan Soylu, bazen haksızlıklarla karşılaştıklarını da savunarak, "Seçimler oluyor, belediyeler çok doğal olarak parti değiştiriyorlar. Diyorlar ki 'beni engelliyorlar'. Nasıl engelliyoruz? Paranda bir kesinti var mı? Hiçbir kesinti yok. Milyarlarca lira her belediyeye nasıl gidiyorsa her siyasi partinin belediyesine de aynı şekilde gidiyor ama hizmet edememesinin bir mazeretini ortaya koyabilmek, yatırım yapamamasının bir mazeretini ortaya koyabilmek için kolaylığa kaçanlar var" iddiasında bulundu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin