İçimizden Biri 1. Bölüm yayınlandı: İçimizden Biri 1. Bölüm izle

Başrollerinde Bora Akkaş ve Özge Yağız’ın yer aldığı Show TV’nin yeni dizisi İçimizden Biri, ilk bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Farklı konusu ve ilginç karakterleri ile oldukça dikkat çeken dizinin, ilk bölümünü izleyenler oldukça beğendi. 12 Eylül Pazar günü Show TV ekranlarında yayınlanan dizinin ilk bölümü ise sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu. İçimizden Biri dizisinin 1. Bölüm linkini haberimizde bulabilirsiniz.

Google Haberlere Abone ol
İçimizden Biri 1. Bölüm yayınlandı: İçimizden Biri 1. Bölüm izle

Show TV ekranlarında yayınlanan sezonun yeni dizisi İçimizden Biri’nin ilk bölümü 12 Eylül Pazar itibari ile yayınlandı. Başrollerinde Özge Yağız ve Bora Akkaş’ın bulunduğu dizi, yabancı bir adama aşık olan Havva’nın Adam’ı ailesine kabul ettirme hikayesini konu ediniyor. Havva ve Adem’den esinlenilen dizinin 1. Bölüm linkini haberimize ekledik.

İÇİMİZDEN BİRİ KONUSU

İçimizden Biri 1. Bölüm yayınlandı: İçimizden Biri 1. Bölüm izle

'Havva' ile 'Adam'; iki yıldır aşklarını gizli saklı yaşayan iki âşıktır. Ne var ki 'Adam' artık aşkını gizlemek değil, herkese haykırmak istemektedir. Bu yüzden 'Havva'ya evlenme teklif eder. Yani yasak elma bu kez Havva'nın değil, Âdem'in elindedir. İki âşık, aşkları için cennetten kovulmayı göze alsa da ödeyecekleri bedelin henüz farkında değillerdir.

Bir Türk ile bir İrlandalının; bir Müslüman ile bir Hristiyan'ın birbirine âşık olması, onlara göre normal olsa da bunu 'Adam'ın papaz olan babasına ve 'Havva'nın hacı olan babasına anlatmak hiç kolay olmayacaktır. Genç âşıklar, ailelerinin neler yapabileceğini gördüğünde ise yöntem değiştirmeye karar verirler. İzin almayacak, emrivaki yapacaklardır.

İçimizden Biri 1. Bölüm yayınlandı: İçimizden Biri 1. Bölüm izle - Resim : 2

Fakat bu plan, başta bunu kurgulayanlar olmak üzere herkes için sürpriz bir finalle sonuçlanacaktır. 'Havva' ile 'Adam', artık kendilerinin bile tahmin edemedikleri bir yola girmişlerdir. Neyi kazanıp neyi kaybedecekleri konusunda ise hiçbir fikirleri yoktur.

İÇİMİZDEN BİRİ 1. BÖLÜM İZLE

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin