İçim ve Ak Gıda’nın yeni iletişim ajansı belli oldu

Türkiye’nin en büyük süt ve süt ürünleri üreticisi Ak Gıda ve tüketici markası İçim, halkla ilişkiler ve iletişim çalışmalarını MPR İletişim Danışmanlığı ile yürütecek.

Google Haberlere Abone ol
İçim ve Ak Gıda’nın yeni iletişim ajansı belli oldu

1996 yılında kurulan Ak Gıda, altı üretim tesisi ve günlük beş bin ton süt işleme kapasitesiyle, Türkiye’nin süt ve süt ürünleri sektöründeki en büyük işletme olarak faaliyet gösteriyor.

Süt ve süt ürünleri pazarına 1998 yılında giren, Ak Gıda’nın tüketici markası İçim; kurulduğu günden bu yana sütten yoğurda, ayrandan kefire, taze peynirden hazır pudinge kadar lezzetli, kaliteli, doğal ve besleyici pek çok ürünüyle tüketiciyle buluşuyor. Türkiye’nin dört bir yanında sevilerek tüketilen İçim, 22 yıldır tüketiciyi dinleyerek ve ihtiyaçlarını gözeterek çalışmalarını sürdürüyor. Süt, yoğurt, peynir, ayran, tereyağı, kefir, kaymak ve krema olmak üzere 12 ana kategoride 126 ayrı ürün çeşidiyle süt ve süt ürünleri pazarında öncü markalar arasında yer alıyor.

Müşterilerine iş hedefleri doğrultusunda etkin stratejilerle entegre iletişim çözümleri sunan MPR İletişim Danışmanlığı, Ak Gıda ve İçim’e kurumsal iletişim ve marka iletişimi alanlarında hizmet verecek.

İçim ve Ak Gıda’nın yeni iletişim ajansı belli oldu

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin