İçerde'de Kudret Sönmez Tek'i Şener Şen mi canlandıracak?

Şener Şen ismi, yeniden İçerde dizisiyle birlikte anılmaya başladı.

Google Haberlere Abone ol
İçerde'de Kudret Sönmez Tek'i Şener Şen mi canlandıracak?

İçerde'nin dün yayınlanan 23. bölümünün ardından, yeni bölümden ilk sahne yayınlandı. Bölümden sonra en çok sorulan soru ise 'Kudret Sönmez Tek kim?' oldu. İlerleyen bölümlerde diziye katılacak olan bu karakteri kimin canlandıracağı ise diğer bir merak konusu oldu.



'Kudret Sönmez Tek, Şener Şen mi?'



Dizide Handan'ın (Tuba Ünsal) patronun Kudret Sönmez Tek olduğunu söylemesi heyecan yarattı. Celal'in düşmanı olan karakteri kimin canlandıracağı sosyal medyada büyük merak konusu oldu. Dizinin hayranları Twitter'da İçerde'de görmek istedikleri oyuncuları dile getirdiler. Kudret Sönmez Tek'i canlandıracak olan oyuncu önümüzdeki bölümlerde ortaya çıkacak. Ancak, gerek yapılan haberler gerekse de sosyal medyada Kudret Sönemz karakterini Şener Şen'in canlandıracağı iddia edildi.



İkinci kez Şener Şen iddiası



Geçtiğimiz aylarda “Şener Şen de İçerde” diye iddialar ortaya atılmış dizinin yapımcısı “Ay Yapım” bu iddiaları yalanlamıştı. Ünlü sanatçı Şener Şen ise verdiği bir röportajda “Bizim yaptığımız zamanda süreler mantıklıydı. Normal sürelere çekilirse o zaman düşünülebilir.” diye açıklama yapmıştı.



İçerde 24. bölüm ilk sahnesi;




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin