Yıldıray Şahinler: Alyanak’ın sesi taklit değil

Öykü Özdoğan'ın hazırlayıp sunduğu '20 Dakika', tiyatro ve sinema sanatçısı Yıldıray Şahinler'i konuk etti.

Google Haberlere Abone ol
Yıldıray Şahinler: Alyanak’ın sesi taklit değil

Şahinler, NTV Radyo dinleyicilerine tiyatroya olan aşkını, “İçerde” dizisinde hayat verdiği “Alyanak” karakterini ve özel hayatını anlattı.  



“Ben utangaç bir çocuktum”



“Sorunun cevabını bilsem bile, utandığım için tahtaya kalkamayan bir çocuktum” diyen Şahinler, aslında oyunculuğun utangaçlıkla pek ilgisi olmadığını ve utangaç insanlar arasından çok iyi oyuncular çıkabileceğini söyledi. 



“Alyanak’ın sesi taklit değil”



“İçerde” dizisinde “Alyanak” karakterini canlandıran Şahinler, ilk başta olumsuz bir kişilik olduğu için Alyanak’ı sevmediğini belirtti. 



Yıldıray Şahinler, Alyanak’ın sesinin taklit olduğunu düşünenler için şunları söyledi: “Bir gün oğlum Aksel’i uyuturken balkonda kendi kendime prova yapıyordum ve aklıma bu ses geldi. Otopark işleten bir mafya üyesine bu sesin yakışacağını düşünerek hemen yönetmen ve senaristlerle konuştum.” 



“Çağatay Ulusoy ile karşılıklı oynamak çok zevkli”



Çağatay Ulusoy’un oyunculukta çok yeni olduğunu ancak kendini geliştirmek için çok çabaladığını belirten tiyatrocu, “Çetin Tekindor ise bir duayen ve onunla oynamak çok müthiş” dedi.



Ünlü oyunculara dalış eğitimi veriyor



Boş zamanlarında dalış eğitmenliği yaptığını ve Bensu Soral başta olmak üzere ünlü oyunculara dalış eğitimi verdiğini söyleyen Şahinler, aynı zamanda koyu bir Beşiktaşlı olduğunu ve hiçbir maçı karçırmadığını ekledi. 



Hafta içi her akşam 18.20’de yayınlanan 20 Dakika’nın tekrar bölümleri, ntvradyo.com.tr’de.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin