Icardi'ye nazar değdi. Galatasaray'ın yıldızı Icardi hakkında son dakika açıklaması. Derbinin galibi sakatlandı

Galatasaray, Süper Lig'in 9. haftasında evinde Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti. 2 golün de sahibi Mauro Icardi hakkında üzen açıklama geldi.

Google Haberlere Abone ol
Icardi'ye nazar değdi. Galatasaray'ın yıldızı Icardi hakkında son dakika açıklaması. Derbinin galibi sakatlandı

Süper Lig'in 9. haftasındaki derbi mücadelesi sonrası Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk açıklama yapmış, "Mauro Icardi'nin topuğunda bir ağrı vardı. Kenarda bandajı çıkardı, ağrı arttı. Soyunma odasında da ağrısı vardı. Şu anda ağrı var, net durumunu MR sonrası göreceğiz" demişti.

MR sonucu çıktı. Galatasaray Mauro Icardi’nin sağ ayak bileği peroneal tendonlarında ve tendon üstündeki retinakuler dokuda hasar ve kanama tespit edildiğini açıkladı.

Sarı-kırmızılıların resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında dün Beşiktaş ile oynanan maçta sağ ayak bileğine aldığı darbe sonrası ağrıları başlayan ve maç sonrası yapılan değerlendirmede peroneal tendon hasarı belirlenen futbolcumuz Mauro Icardi’nin sponsor hastanemiz Medicana’da yapılan MR tetkiklerinde ön görüldüğü gibi sağ ayak bileği peroneal tendonlarında ve tendon üstündeki retinakuler dokuda (ayak bileği dış tendon grubu ve destek dokusu) hasar ve kanama tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır" denildi.

KARŞILAŞMAYI SEKEREK TAMAMLAMIŞTI

Beşiktaş derbisinin yıldızı Icardi, karşılaşmayı sekerek tamamlamıştı.

ICARDİ BAYERN MÜNİH MAÇINDA OYNAYACAK MI?

A Spor'dan Emre Kaplan, Icardi'nin Bayern Münih maçında iğneyle de olsa oynamak istediğini duyurdu. 

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin