İbrahim Üzülmez'in ilk transferi Galatasaray'dan

Spor Toto 1. Lig'in en iddialı kadrolarından birisine sahip olan Eyüpspor'da takımın başına İbrahim Üzülmez getirildi. Spor Toto Süper Lig'e yükselmek için play-off şansını sürdüren Eyüpspor'da hedef, İbrahim Üzülmez ile birlikte bu sezon olmasa da önümüzdeki sezon muhakkak Süper Lig'e yükselmek.

Google Haberlere Abone ol
İbrahim Üzülmez'in ilk transferi Galatasaray'dan

Eyüpspor'un yeni teknik direktörü İbrahim Üzülmez, yönetime ilk iş olarak Jesse Sekidika'nın Galatasaray'dan bonservisinin alınması yönünde yönetime rapor verdiği kaydedildi.

Sezon sonu Galatasaray'a geri dönecek olan Sekidika'nın da sarı-kırmızılı takımda süre alacağına dair bir ümidi yok. İstanbul'daki şehir hayatından memnun olan 25 yaşındaki sağ kanadın da gönlü Eyüpspor'dan yana.

11 maçta forma giydi

Eyüpsultan ekibiyle ilk maçına 5 Şubat'ta Altaş Denizlispor ile çıkan Nijeryalı, toplamda 11 karşılaşmada oynadı ve bir asist yaptı. Hamza Hamzaoğlu döneminde daha az süre alan Sekidika, İbrahim Üzülmez ile bir çıkış yakalamak istiyor.

Galatasaray'ın 2019-2020 sezonunda Eskişehirspor'dan bedelsiz olarak kadrosuna kattığı 25 yaşındaki Nijeryalı futbolcu, Konyaspor ve Belçika ekibi Leuven'de kiralık olarak forma giydi. Sağ kanak oyuncusunun güncel piyasa değeri ise 700 bin euro.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin