İbrahim Tatlıses'ten o iddiaya yalanlama!

Tatlıses, bugün bazı basın organlarında yer alan o iddiayla ilgili sosyal medyadan açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
İbrahim Tatlıses'ten o iddiaya yalanlama!

Bugün bazı basın organlarında İbrahim Tatlıses’in Kuşadası ve Bodrum’daki otelleri için çeşitli işleri yaptığını, resmi işlemler için birçok kez vekalet aldığını belirten Murat Özey'in sanatçıyla karakolluk olduğu iddia edilmişti. Haberde, Tatlıses’in Özey’den haneye tecavüz gerekçesiyle şikayetçi olduğu belirtilirken, Özey'in ise Tatlıses’in kendisini tehdit ettiğini öne sürdüğü ifade edildi.



Konuyla ilgili sosyal medyadan açıklamalarda bulunan Tatlıses, iddiaları yalanladı ve şu ifadeleri kullandı:



"Hakkımda yaptığınız haberin ve yayınladığınız videonun konu mankeni olan şahsın; şahsımdan ve şirketlerimden bir kuruş bile alacağı olmadığına dair 2014 yılına ait ibranameyi aşağıda sunuyorum. Haberinizde belirttiğiniz karakol evrakları içinde bulunan bu belgeyi görmezden gelip; sırf İbrahim Tatlıses ismine zarar verebilmek için, bir meczubu haberleştirmek, üstelik haneye tecavüzde bulunan beni tehdit eden bu kişiyi video çekip mağdurmuş gibi göstermeye çalışmak ve bana her türlü izandan uzak hakaret ve tehditler savurmasına aracılık etmek DHA 'ya yakışmadı. Yaptığınız habercilik olmadığı gibi ahlaki ve vicdani de değildir.bu yapılan karalama kampanyasıdır, tetikçiliktir...!!!! Sizin haberciliğiniz ve haber anlayışınız bu ise ben sizi tanımıyorum!!! Sizinle hukuk önünde sonuna kadar mücadele edeceğimi bu alçakça iftiralara, hakaretlere ve tehditlere aracılık etmenizin hesabını mahkeme önünde soracağımı bilmenizi isterim !!! Benim hukuk önünde veremeyeceğim hesabım yoktur, en zor şartlarda bile herkesin hakkına hukukuna riayet ettim ediyorum. Bu bir zafiyet değil HAKK'a olan inançtır.Ancak kimseye de ahlaksızca saldırma, iftira atma, hakaret, tehdit etme fırsatı vermeyeceğimi, bu saldırılara boyun eğmeyeceğimi, tüm kamuoyunun ve sevenlerimin bilmesini isterim.

Saygılarımla..."



İbrahim Tatlıses'ten o iddiaya yalanlama!



Söz konusu haberde ise şu ifadeler yer almıştı:



Geçen cumartesi günün meydana gelen olayda,İbrahim Tatlıses’in yanına giden Murat Özey, iddiaya göre alacağı olduğunu söyleyerek ödenmesini istedi. Ancak taraflar anlaşamadı ve Tatlıses polis çağırdı. Daha sonra Kuşadası Merkez Karakolu’na giden Tatlıses, haneye tecavüz ettiğini öne sürdüğü Murat Özey’den şikayetçi oldu. Özey’e alacağını ödediğini, kendisine hiçbir borcunun olmadığını söyledi. Özey’in, Tatlıses’e yaklaşmaması konusunda polis tarafından yazılı uyarıldığı öğrenildi.



"BORCUNU ÖDEMİYOR"



Gerek Kuşadası, gerekse Bodrum otellerinin belediyeler ve kamu kurumları karşısında tüm iş ve işlemlerini, İbrahim Tatlıses’in verdiği tam yetkili vekaletnameyle takip ettiğini, inşaat ve dekorasyon işlerini kendisinin yaptığını ileri süren Murat Özey ise hakkının gasp edildiğini öne sürdü. Özey, "İbrahim Tatlıses’in birinci derece yetkilisiydim.Bir sürü iş yaptım. Otelinin mermerleri benim, kapı cam, iç döşeme benim. Peyzajını ben yaptım. Kuşadası’nda çöken havuzu, yeniden ben yaptım.ÿParamı alamadım. Otelini sattıktan sonra ise telefonlarıma çıkmamaya başladı" dedi.



Alacağını ısrarla istediği için Tatlıses’in tepkisiyle karşılaştığını ileri süren Murat Özey, "İbrahim Tatlıses,ÿhakkımı istediğim için benden şikayetçi oluyor. Beni karakola şikayet ediyor. Hepsinin belgeleri var" diye konuştu.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin