İbrahim Tatlıses'ten çarpıcı Suruç paylaşımı

Tatlıses, Instagram hesabından konuyla ilgili düşüncelerini paylaştı.

Google Haberlere Abone ol
İbrahim Tatlıses'ten çarpıcı Suruç paylaşımı

Şanlıurfa Suruç'ta 32 kişinin hayatını kaybettiği,104 kişinin yaralandığı intihar saldırısına tepki gösterenlerin sayısı hızla artıyor. Konu ile ilgili düşüncelerini paylaşan ünlü isimlerden biri de İbrahim Tatlıses'ti. Instagram hesabından uzun bir yazı paylaşan Tatlıses Suruç'taki katliamla ilgili şu satırları yazdı:



İbrahim Tatlıses'ten çarpıcı Suruç paylaşımı"Suruç benim gözümün bebeğidir. Oraya yapılan her hareketi kendi şahsıma yapılmış kabul ederim. İlk yetiştiğim yıllarda orada konser verirdim, Suruç deyip geçmeyin. İlk milletvekili seçimimde oraya gittim; o zaman yaşlı bir dede oğlum sen buraya gelmiş bizden oy istiyorsun bizim suyumuz yok, sen bunu nasıl yapacaksan hele bi onu söyle dedi.



Ben de milletvekili seçildiğim gün ilk işim Suruç'a suyu getirmek olacak dedim ama vekillikten vazgeçtim. Bir gün İbo Show' da dile getirdim ve dedim ki; Dedem benden su istedi, benim dedem abdestini alamazken benim yıkanmam doğru değil.



SURUÇ'TAN SU YERİNE KAN AKIYOR



O zamanın hükümetine İbo Show'dan seslendim ve Suruç'a şimdiki Cumhurbaşkanımız o zaman başbakandı, geçen dönem Fırat nehrinden Suruç'uma Su bağladılar.Dünyalar benim oldu. Şimdi ise su yerine kan akıyor bu Allah'tan reva mıdır.!!!?.



Haberin tamamı için TIKLAYINIZ


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin