İbrahim Tatlıses'in torunu Berfin güzelliği ile göz kamaştırdı

7 çocuğu bulunan İbrahim Tatlıses'in evlatları Dilan Çiçek ve İdo, şarkıcı kimlikleri ile ön planda ama pek de magazinde yer almayan torunu Berfin güzelliği ile göz kamaştırdı. İbrahim Tatlıses'in kızı Gülşen, kızı Berfin'in bir fotoğrafını paylaştı.

Google Haberlere Abone ol
İbrahim Tatlıses'in torunu Berfin güzelliği ile göz kamaştırdı

İbrahim Tatlıses'in magazin dünyasından uzak duran kızlarından Gülşen, kızının doğum günü için bir fotoğraf paylaştı. İbrahim Tatlıses'ın torununu Berfin'in fotoğrafını görenler ise hayranlığını gizleyemedi. Berfin'e bir yorum da teyzesi Melek Zübeyde'den geldi.

İbo'nun torunu Berfin'e övgü yağdıranlardan birinin teyzesi Zübeyde Melek olması dikkat çekti. Perihan Savaş'ın kızı Zübeyde Melek, Berfin'in fotoğrafının altına "Dünya güzeli maşallah" yazdı.

İbrahim Tatlıses'in 7 çocuğu var 3'ü ünlü

İbrahim Tatlıses'in Perihan Savaş ile birlikteliğinden Melek Zübeyde adında bir kızı olduğnu hepimiz biliriz. Ancak doğruduğu günden bu yana İbrahim Tatlıses'in en çok konuşulan çocuğu Derya Tuna ile birlikteliğinden olan oğlu İdo Tatlı oldu. Ardından Dilan Çıtak'ın babasına olan sitemleri ile yine İbrahim Tatlıses magazin manşetlerine taşınmıştı. İbrahim Tatlıses'i en son boşanma davası sürecinde bol bol konuştuk. İbrahim Tatlıses'in 2019 yılında boşandığı eşi Ayşegül Yıldız'dan Elif Ada isimli bir kızı daha var.  İbrahim Tatlıses'in en az bilinen çocukları ise kendisi çok ünlü olmadan dünyaya gelenler Ahmet Tatlı, Gülden Tatlı, Gülşen Tatlı.

İbrahim Tatlıses'in torunu Berfin güzelliği ile göz kamaştırdı

Etiketler ibrahim tatlıses
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin