"İbrahim Tatlıses Gülben Ergen’i ricacılar yüzünden dizide oynattı”

Cine5 ekranlarında yayınlanan “Sırada Ne Var” programında da Cenk Eren’in konuklarından Aykut Işıklar Gülben Ergen hakkında açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
"İbrahim Tatlıses Gülben Ergen’i ricacılar yüzünden dizide oynattı”

Cine5 ekranlarında yayınlanan “Sırada Ne Var” programında da Cenk Eren’in konukları Aykut Işıklar, Nurcan Eren ve Popstar Mehtap’tı. Magazin dünyasının konuşulduğu programa, yayına telefonla bağlanan Seyfi Dursunoğlu’nun sorusu iz bıraktı.



SEYFİ DURSUNOĞLU, AYKUT IŞIKLAR'DAN HESAP SORDU



Cenk Eren’in kendisiyle ilgili bir konuyu ünlü magazinciye sorması üzerine canlı yayına telefonla bağlanan Seyfi Dursunoğlu, Aykut Işıklar’a kendisi ile ilgili yıllar önce yazılan bir haberi sordu.  Kendi adının, Aykut Işıklar’ın 15 yıl önceki bir yazısında Malki cinayetine adı karışan isimler arasındaymış gibi yazıldığını iddia eden Dursunoğlu “Aykut Işıklar’ı severim, televizyona  girmeme neden olmuştur. Seneler sonra bir yazıda “Seyfi Dursunoğlu’nun adı Malki cinayetine karıştı.” diye bir yazı yazınca çok rahatsız oldum. Günay’dan aldığım para ve bankadaki paramla bir araba almıştım. Ama Aykut bir yazısında “Gülben’i kadrosuna alıp çalıştırdığı için mükâfat olarak araba alındı” diye yazdı. Sonra Aykut’a sorunca “öyle duydum, tekzip edeceğim” dedi. Sevdiğim bir insanın benim gibi bir insanı cinayete karıştırması beni üzdü.  Cevabını almak isterim.” diye sorunca ünlü magazinci Aykut Işıklar da “Bir kere Malki cinayeti ile ilgili değil bu haber. Gülben Ergen o zamanlar Bursalı bir işadamıyla birlikteydi, bir şeyler olmak için çabalıyordu. Bir baktım, Bostancı Gösteri Merkezi’nde Gülben Ergen ve Seyfi Dursunoğlu birlikte. Seyfi Dursunoğlu çok popüler, Gülben ile birlikte  olmasına şaşırdım. Malki cinayetinde bağlantısı olduğu söylenen adı geçen kişinin torpiliyle rica edildi, hatta Huysuz’a bir araba aldılar dediler. Ama cinayetle bir ilgisi yoktu. Yazının içinde başka bir adamın bağlantılı olduğu cinayet haberi vardı.” diyerek cevap verdi. Seyfi Dursunoğlu o haberle ilgili daha önce hiç konuşmadığını söyleyerek “O günden sonra ilk defa sordum. Zaten iki üç gün sonra tekzip etti olayı. Çok rahatsız oldum. Benimle ilgili bir olay olduğu için çok iyi hatırlıyorum.” deyince Aykut Işıklar Gülben’in erkek arkadaşının olayı o. Sende müzikal olayından dolayı yazıya girmiştin.” dedi. Dursunoğlu ile dostluklarının uzun yıllara dayandığını belirten Işıklar, ünlü sanatçıyı asla kırmak istemediğini söyleyerek Dursunoğlu’ndan canlı yayında özür diledi.



Cenk Eren’in de yayında Seyfi Dursunoğlu’na sahne şovunda Gülben Ergen’i tercih etmesinin nedenini sorunca ünlü sanatçı; o dönemde şovu için kendi ismini bastırmayacak kadar şöhretli bir isim aradığını, Gülben Ergen’e bu nedenle bir teklif götürdüğünü söyleyerek “Gülben’i çıkarttığım için sanatçı arkadaşlarım da sitem ettiler, benden büyük bir ismi alsam o Huysuz Show olmazdı.” diyerek cevap verdi.



“İBRAHİM TATLISES GÜLBEN ERGEN’İ RİCACILAR YÜZÜNDEN DİZİDE OYNATTI”



Ünlü magazinci Aykut Işıklar Gülben Ergen ile ilgili açıklamalarına devam ederek, “Bu kadar oyuncu varken İbrahim Tatlıses niye Fırat dizisinde Gülben Ergen’i oynattı? Kimlerin ricacı olduğunu söyletmeyin bana. Yine vurdurtacaksın beni.” diyerek İbrahim Tatlıses ile yıllar önce tartışma yaşadığını ve karakolluk olduklarını da anlattı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin