İbrahim Tatlıses Bodrum'da trafik kazası geçirdi! Araçta sıkışan Tatlıses ve kızı kurtarıldı. Tatlıses'in sağlık durumu nasıl? Açıklama geldi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde İbrahim Tatlıses'in Yalıkavak yolu üzerinde seyir halindeyken kaza geçirdi. Şarampole yuvarlanan Tatlıses'in aracının ve kamyonetin içindekiler kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Google Haberlere Abone ol
İbrahim Tatlıses Bodrum'da trafik kazası geçirdi! Araçta sıkışan Tatlıses ve kızı kurtarıldı. Tatlıses'in sağlık durumu nasıl? Açıklama geldi

Bodrum'da içinde sanatçı İbrahim Tatlıses'in de bulunduğu minibüs ile kamyonetin çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı.

Bodrum merkezden Yalıkavak Mahallesi istikametine seyreden, içinde Tatlıses'in de bulunduğu 35 GH 063 plakalı minibüs ile Yalıkavak'tan Bodrum merkeze ilerlediği öğrenilen 48 BZ 087 plakalı kamyonet, hafif yağış nedeniyle kayganlaşan yolda çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle minibüs yoldan geri kayarak şarampolde kayalıklara sıkıştı. Kamyonetin de ön bölümü uçuruma doğru kaydı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

İbrahim Tatlıses Bodrum'da trafik kazası geçirdi! Araçta sıkışan Tatlıses ve kızı kurtarıldı. Tatlıses'in sağlık durumu nasıl? Açıklama geldi

Ekipler Tatlıses'in sıkıştığı minibüsü halatlara bağlayarak vinç yardımıyla yola çıkardı. Daha sonra Tatlıses sağlık ekiplerince hastaneye götürülmek üzere ambulansa taşındı. Tatlıses ile minibüste bulunan diğer yaralı da araçtan çıkarılarak hastaneye götürüldü.

Minibüste bulunan ve kazada yaralanan iki kişi ile kamyonet sürücüsünün daha önce araçlardan çıkarılarak hastaneye sevk edildikleri öğrenildi.

İbrahim Tatlıses Bodrum'da trafik kazası geçirdi! Araçta sıkışan Tatlıses ve kızı kurtarıldı. Tatlıses'in sağlık durumu nasıl? Açıklama geldi - Resim : 2

Acıbadem Bodrum Hastanesi'ne götürülen Tatlıses, tekerlekli sandalyeyle acil servise alındı. Tatlıses'in kaza yerinde ambulansa alınması ve hastaneye girişi sırasında basın mensuplarının görüntü alması beyaz çarşaflarla engellendi.

Tatlıses'in sağlık durumuna ilişkin hastaneden açıklama yapılması bekleniyor.

Bu arada kaza yerine gelen İbrahim Tatlıses'in çocukları Ahmet Tatlıses ile Dilan Çıtak da endişeyle kurtarma çalışmalarını takip etti.

İbrahim Tatlıses Bodrum'da trafik kazası geçirdi! Araçta sıkışan Tatlıses ve kızı kurtarıldı. Tatlıses'in sağlık durumu nasıl? Açıklama geldi - Resim : 3

İbrahim Tatlıses'i yanmaktan vatandaşlar kurtardı

Muğla Bodrum'da sabah saatlerinde trafik kazası geçiren ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'i yanmaktan vatandaşlar kurtardı. Kazadan sonra alev alıp yanmaya başlayan aracı çevredeki vatandaşlar yangın tüpü ile söndürdü.

Çıkan yangını vatandaşlar söndürdü

Kazadan sonra çarpışan kamyon ile İbrahim Tatlıses'in aracında yangın meydana geldi. Kısa sürede parlayan alevlere bu sırada yoldan geçmekte olan vatandaşlar yangın tüpleri ile müdahale ederek söndürdü.

Bu sırada aracı içerisinde mahsur kalan İbrahim Tatlıses de vatandaşların müdahalesi ile alevlerden kurtuldu.

İbrahim Tatlıses Bodrum'da trafik kazası geçirdi! Araçta sıkışan Tatlıses ve kızı kurtarıldı. Tatlıses'in sağlık durumu nasıl? Açıklama geldi - Resim : 4

AYAĞINDA İKİ KIRIK VAR
Bodrum-Yalıkavak yolu üzerinde karşıdan gelen bir kamyonla kafa kafaya çarpışan aracında sıkışan İbrahim Tatlıses kaldırıldığı özel bir hastanede tedavi altına alındı. Hastanede tetkikleri yapılan ve röntgeni çekilen İbrahim Tatlıses'in genel sağlık durumunun iyi olduğu ancak bir ayağında iki kırık olduğu belirtildi.

İbrahim Tatlıses Bodrum'da trafik kazası geçirdi! Araçta sıkışan Tatlıses ve kızı kurtarıldı. Tatlıses'in sağlık durumu nasıl? Açıklama geldi - Resim : 5

AHMET TATLI: DOKTORLARLA GÖRÜŞTÜKTEN SONRA SAHNEYE ÇIKABİLR

İbrahim Tatlıses'in tedavisi sürerken, oğlu Ahmet Tatlı da hastane önünde açıklama yaptı. Tatlı, "Polat Yağcı beni aradı, olay yerine gittim. Durum bayağı kötüydü. İtfaiye ekipleri çalışıyordu. Şimdi yanından çıktım, doktorlarla görüştüm. Sağlık durumu gayet iyi, gerçekten büyük bir kaza. Çok iyi bir şekilde çıktı, diğer yaralı arkadaşlar da aynı şekilde. Allah'ın takdiri, buna da şükür. Allah korusun kendilerini. Doktorlarla görüştükten sonra sahneye çıkabilir. Doktorlar öyle söyledi. Polat aradığında koşa koşa yanına gittim. İnsanın yüreğine oturuyor. Aracın yanına kadar girdim. Rabb'im bir daha yaşatmasın" dedi.

İbrahim Tatlıses Bodrum'da trafik kazası geçirdi! Araçta sıkışan Tatlıses ve kızı kurtarıldı. Tatlıses'in sağlık durumu nasıl? Açıklama geldi - Resim : 6

EBRU YAŞAR: AYAĞINDA KIRIK VAR

İbrahim Tatlıses'in tedavi gördüğü hastaneye gelip, ziyaret eden bir diğer isim de şarkıcı Ebru Yaşar oldu. Yaşar, "Şaşkınlığı var ama dedim ki 'Seni bir kurşun öldürmemiş, araba kazası vız gelir tırıs gider'. Akşama sahne alacak, ayağında kırık var. Her şey yolunda, çocukları iyi. Şu anda da 'Sahne alacağım' diyor. Kazadan dolayı bayağı korkmuş. Çok ciddi bir kaza, arkada uzanıyormuş, arabanın içerisinde 3 kez yuvarlanmış. Ayağı kırılmış ama bilincini kaybetmemiş" diye konuştu.


 

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin