İbrahim Haskoloğlu gözaltına alındı: İbrahim Haskoloğlu kimdir? İbrahim Haskoloğlu neden gözaltına alındı?

Gündeme dair yaptığı yorumlar ile dikkat çeken İbrahim Haskooloğlu’nun gözaltına alındığı öğrenildi. Son olarak e-Devlet ile ilgili veri sızıntılarını gündeme getiren Haskoloğlu’nun gözaltına alındığı haberini gazeteci Fatih Portakal duyurdu. Bu olayın ardından İbrahim Haskoloğlu’nun da kim olduğu merak edildi. Peki, İbrahim Haskoloğlu kimdir? Neden gözaltına alındı?

Google Haberlere Abone ol
İbrahim Haskoloğlu gözaltına alındı: İbrahim Haskoloğlu kimdir? İbrahim Haskoloğlu neden gözaltına alındı?

Gazeteci Fatih Portakal, gazeteci İbrahim Haskoloğlu'nun gözaltına alındığını duyurdu.

Portakal, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, ‘İbrahim Haskoloğlu’nun ablası aradı. Üsküdar’daki evlerine dün gece 11’de polis baskın yapmış. 1 saat kadar evi aramışlar, sonra da @haskologlunu gözaltına almışlar’ ifadelerini kullandı.

Portakal, ‘Vatan emniyete götürmüşler. Gözaltı nedeni paylaştığı bir haber iddiası’ dedi.

İbrahim Haskoloğlu gözaltına alındı: İbrahim Haskoloğlu kimdir? İbrahim Haskoloğlu neden gözaltına alındı?

İBRAHİM HASKOLOĞLU KİMDİR?

Malatya'da 1996 yılında dünyaya gelen İbrahim Haskoloğlu, üniversite eğitimine İstanbul'da devam etti. Üniversitedeyken birçok kanalın haber merkezlerinde staj yaptı.

Youtube kanalında Türkiye'nin önemli siyasetçileri, bakanları, gazetecileri ile röportajlar yapan Haskoloğlu, YouTube üzerinden kritik politik röportajlara imza attı.

İbrahim Haskoloğlu gözaltına alındı: İbrahim Haskoloğlu kimdir? İbrahim Haskoloğlu neden gözaltına alındı? - Resim : 2

Youtube ve Twitch gibi sosyal medya platformları üzerinden çalışmalar yürüten İbrahim Haskoloğlu, yaptığı röportajlarla dünya basınında yankı uyandıran haberlere imza attı. Özellikte 2019 yılında Venezuela'daki olaylarda baş rolü oynayan Guaido ile yaptığı röportaj ile dünya basınında ses getirdi.

Juan Guaido, daha önce sadece 2 kanala röportaj vermişti (New York Times, Vice New). Röportaj sonrası, CNN Espana'nın özel konuğu olarak yayınlara bağlanmaya başladı. Juan Guaido röportajından sonra Latin Amerika'daki birçok kanalda Türkiye ve Ortadoğu konuları ile ilgili konuk olarak katılmaya devam etmekte.

Trump'ın ABD Başkanlığı sırasında Ulusal Güvenlik Danışmanı olan Bolton ile de röportaj yaptı. Bu röportajıyla da ulusal basında ses getirdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin