İbrahim Çelikkol'un oğlu Ali ile spor paylaşımına beğeni ve yorum yağdı

İbrahim Çelikkol hayatındaki seçimleri, doğayla ilişkisi ve spora düşkünlüğü ile sanat camiasının örnek isimlerinden. İbrahim Çelikkol, oğlu Ali'yi de kendi gibi doğa ve spor düşkünü yetiştiriyor. Deprem bölgesinede katıldığı arama kurtarma çalışmalarındaki duyarlılığı ile takdir toplayan İbrahim Çelikkol fit halini düzenli spora borçlu. Çelikkol son olarak sosyal medya hesabından oğlu Ali ile antrenman yaptığı anları paylaştı. İbrahim Çelikkol'un oğlu Ali'ye "Babasının oğlu" yorumları yağdı.

Google Haberlere Abone ol
İbrahim Çelikkol'un oğlu Ali ile spor paylaşımına beğeni ve yorum yağdı

Yakışıklı oyuncu İbrahim Çelikkol, deprem bölgesinede katıldığı arama kurtarma çalışmaları ile takdir toplamıştı. Doğaya düşkünlüğü ile bilinen İbrahim Çelikkol spora olan tutukusuyla da tanınıyor. Sık sık sosyal medya hesabından da spor paylaşımlarında bulunan İbrahim Çelikkol düzgün fiziği ile de beğeni topluyor.

İbrahim Çelikkol'un oğlu Ali ile spor paylaşımına beğeni ve yorum yağdı

İbrahim Çelikkol, hayatındaki seçimleri, doğayla ilişkisi ve spora düşkünlüğü ile sanat camiasının örnek isimlerinden. İbrahim Çelikkol, hayatındaki seçimleri, doğayla ilişkisi ve spora düşkünlüğü ile sanat camiasının örnek isimlerinden.

İbrahim Çelikkol'un oğlu Ali ile spor paylaşımına beğeni ve yorum yağdı - Resim : 2

İbrahim Çelikkol son olarak sosyal medya hesabından oğlu Ali ile antrenman yaptığı anları paylaştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin