İbrahim Çelikkol ile Birce Akalay aynı dizide mi buluşuyor?

Son olarak "Kördüğüm" dizisinde seyirci karşısına çıkan İbrahim Çelikkol, D Yapım'ın "Sana Kalbimi Verdim" dizisi için görüşüyor.

Google Haberlere Abone ol
İbrahim Çelikkol ile Birce Akalay aynı dizide mi buluşuyor?

İlk bölümü biten dizinin ikinci bölümünü okumaya başlayan Çelikkol, son kararını önümüzdeki günlerde verecek. 



Yakışıklı oyuncu, eğer imza atarsa iki yıl önce TRT'nin "Seddülbahir 32 Saat" adlı dönem projesinde beraber çalıştığı yönetmen Yasin Uslu'yla yeniden bir araya gelmiş olacak.



Geçmişinden dolayı kalbi buz tutmuş bir adamın hayatına giren güzel kadınla beraber yaşadığı büyük değişimi anlatan diziyi iki başarılı kalem Sema Ergenekon ile Eylem Canpolat yazıyor. "Sana Kalbimi Verdim" dizisi geçen yıl Kıvanç Tatlıtuğ ile Tuba Büyüküstün için yazılmış "Siyah ve Beyaz" dizisinden yola çıkılarak hazırlandı. 



Şimdiye kadar çok sayıda reyting rekortmeni diziye imza atan Ergenekon ile Canpolat, geçen aylarda Dark Story isimli bir yapım şirketi açmış ve Kanal D için "Kara Yazı" adlı diziye imza atmıştı. İki ünlü senaristin yeni dizisinin başrol kadın oyuncusu için bir süredir görüşmeler yapılıyordu. Yeni sezonda Kanal D'nin yüzü olan Elçin Sangu da teklif götürülen isimler arasında yer almıştı. Proje için son olarak "Hayat Bazen Tatlıdır" dizisinde Hayat öğretmen karakterini canlandıran Birce Akalay'la görüşüldüğü öğrenildi.



 



BİRSEN ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin