'İbrahim babamı özlüyorum ama Cem babama ihanet edemem'

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, Cengiz Semercioğlu'nun sorularını yanıtladı.

Google Haberlere Abone ol
'İbrahim babamı özlüyorum ama Cem babama ihanet edemem'

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in 1.5 yıl önce kızı olduğunu kabul ettiği Dilan Çıtak, 'Tatlıses' soyadını almak için bu hafta mahkemeye başvurdu. İbrahim Tatlıses, mahkemede “DNA testine gerek yok” dese de, Dilan iki soyadını da kullanmak istediğinden süreç uzadı.



Cengiz SEMERCİOĞLU / HÜRRİYET



İbrahim babamı özlüyorum ama Cem babama ihanet edemem



Mahkeme, Tatlıses soyadını aldıktan sonra Çıtak soyadını da kullanmana izin vermezse ne olacak?

- Onu göbek adı olarak alabiliyormuşum. Dilan Çıtak Tatlıses olacak yine. Bazıları “Babanı bulunca Çıtak soyadını atıyorsun” gibi laflar ediyor. Bunlara cevap vermiyorum. Çünkü ben babamı kaybetmeseydim her şey başka türlü olabilirdi. Belki İbrahim babam beni kabul etmeyebilirdi. Ama ben, babam hayatta olsaydı da İbrahim babamla tanışmayı isterdim. Belki o “Ben bu kızın hayatına girip kafasını karıştırmayayım” diyebilirdi.



Cem babandan olan diğer kardeşlerinle aran nasıl?

- Çok iyi. Zaten onlarla büyüdüm. Aramızda çok başka bir bağ var.



“Doğuran mı, doyuran mı anne-babadır?” sorusu her zaman çok tartışılır. Bunu yaşamış biri olarak ne dersin?

- Zor bir soru. Ama kesinlikle büyüten... Ben bunu inkar etsem eminim İbrahim babam da bana kızar ve “Sen nasıl bir evlatsın, bu adam sana 19 yıl bakmış büyütmüş!” der. O yüzden Cem babamın hakkını yiyemem. Ama İbrahim babamın da vurulduğu an içimden bir şey koptu. Hastaneye ilk gidenlerdenim. Annem “Ben buna karışamam, içinden nasıl geliyorsa öyle yap” dedi. Büyüten ve emek harcayan ayrı ama kanını taşıdığın kişi de ayrı oluyor. Eskiden mesela biri İbrahim Tatlıses’e laf attığı zaman savunmazdım, çünkü kızgındım. Ama şimdi biri hakkında konuşmaya kalktığında izin vermiyorum.



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin