İBB'den herkese ücretsiz kahve. Günde 1000 adım at, BELTUR'a gidip kahveni ücretsiz al. İBB, "Yürü Be İstanbul" dedi, vatandaşa ücretsiz kahve vermeye başladı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden İstanbul halkına bir hizmet daha... Gün boyu kahveler ücretsiz! İstanbul Büyükşehir Belediyesi spora teşvik için çok önemli bir hizmet sundu. Cep telefonuna indireceğiniz bir uygulama ile günlük 1000 adım attığınız taktirde herhangi bir BELTUR işletmesine gidip kahvenizi ücretsiz alabileceksiniz. Peki, İBB'nin ücretsiz kahve hizmetinden faydalanmak için ne yapmak gerekiyor? BELTUR'un Yürü Be İstanbul hizmeti nedir?

Google Haberlere Abone ol
İBB'den herkese ücretsiz kahve. Günde 1000 adım at, BELTUR'a gidip kahveni ücretsiz al. İBB, "Yürü Be İstanbul" dedi, vatandaşa ücretsiz kahve vermeye başladı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi sağlıklı yaşama teşvik için Beltur aracılığıyla yeni bir hizmeti daha İstanbul halkına sundu.

Yeni hizmetin adı da "Yürü Be İstanbul" oldu.

BELTUR'dan yapılan duyuruda "Şehrini keşfederken 1.000 adım atan İstanbullulara Beltur’dan kahve hediye!     Ücretsiz kahve için “Yürü Be İstanbul” uygulamasını indir, 1.000 adım atarak Beltur Kahve rozetini ve hediyeni kazan" denildi.

Buna göre cep telefonunuza indireceğiniz "Yürü Be İstanbul" uygulaması üzerinden BELTUR şubelerinden ücretsiz kahve içmek mümkün.

İBB'den herkese ücretsiz kahve. Günde 1000 adım at, BELTUR'a gidip kahveni ücretsiz al. İBB, "Yürü Be İstanbul" dedi, vatandaşa ücretsiz kahve vermeye başladı

Yürü Be İstanbul uygulamasını indirip, günlük 1000 adım attığınız ve bunu da gittiğiniz BELTUR şubesinde ilgili kişilere gösterdiğiniz takdirde ücretsiz kahvenizi alabileceksiniz.

BELTUR HAKKINDA

Beltur A.Ş. bir İstanbul Büyükşehir Belediyesi şirketi. “BELTUR Büyük İstanbul Eğitim Turizm ve Sağlık Yatırımları İşletme ve Tic. A.Ş.” unvanıyla, 01.01.1997 tarihinden itibaren faaliyet göstermektedir. Beltur A.Ş. turizm ve gastronomi işletmeciliğini ulusal ve uluslararası standartlarda yapmak üzere, Kültür ve Turizm Bakanlığı A Grubu  Seyahat Acentası İşletme Belgesi, TURSAB (Türkiye Seyahat Acentaları Birliği) Üyelik Belgesi ile ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 22000:2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi, ISO 45001:2018 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi belgelerine sahiptir.

Faaliyet Alanları

Turizm & Gastronomi İşletmeciliği

Beltur A.Ş. Türk ve Dünya mutfağının lezzetlerinden oluşan özel menüleri, sürdürülebilir müşteri memnuniyeti politikası, eğitimli, deneyimli ve güler yüzlü personeliyle, farklı konseptlerde tasarlanmış işletmelerinde konuklarına keyifli bir ortam sunarak turizm, gastronomi ve etkinlik yönetimi sektöründe hizmet veren kaliteli, güvenilir ve saygın bir markadır.

Tarihi ve Turistik Köşkler

Mülkiyeti İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan, 18., 19. ve 20. yüzyılın en güzel yapılarından olan Hidiv Kasrı, Malta Köşkü, Çadır Köşkü, Sarı Köşk, Beyaz Köşk ve Pembe Köşk Beltur A.Ş. tarafından işletilmektedir.

Doğa ile iç içe, özgün mimari tasarım ve tarihi değere sahip olan köşklerde, restoran, kafe, davet ve organizasyon hizmetleri verilmektedir.

Tarihi ve turistik köşklerle birlikte, restoran ve kafe hizmeti verilen diğer işletmelerimiz; Küçük Çamlıca Köşkleri, Küçük Çamlıca Su Köşkü, Üsküdar Paşalimanı Restoran & Kafe, Beltur Pendik Burger, Pendik Haveran Kafe, Yıldız Parkı Haveran Kafe, Haveran Kır Kahvesi, Miniatürk Beltur Restoran ve Gülhane Kandil Restoran’dır.

Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi

Fuar, sergi, konser ve lansman gibi çok sayıda etkinliğe ev sahipliği yapan Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi, BELTUR A.Ş. tarafından işletilmektedir.

www.avrasyagosteri.com.tr

Kafeterya ve Büfe İşletmeciliği

İstanbul’un Avrupa ve Anadolu yakalarındaki sahil şeritlerinde, kamu hastanelerinde, metrobüs duraklarında, etkinlik alanlarında, İstanbulluların ihtiyaç duyduğu ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin görevlendirdiği alanlarda kafeterya ve büfe işletmeciliği Beltur A.Ş. tarafından yapılmaktadır.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin