İBB Sözcüsü Murat Ongun'dan TÜGVA açıklaması: Tüm yöneticileri İBB'de işe alınmış

Gazeteci Metin Cihan'ın TÜGVA ile ilgili iddiaları, gündemdeki yerini korurken vakıfla ilgili bir açıklama da İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun'dan geldi. Ongun, "TÜGVA’nın neredeyse tüm yöneticileri, ortaokul-lise koordinatörleri dahil geçmiş dönemde İBB’de işe alınmış. Hepsi artık gitti" dedi. İşte Ongun'un paylaşımları...

Google Haberlere Abone ol
İBB Sözcüsü Murat Ongun'dan TÜGVA açıklaması: Tüm yöneticileri İBB'de işe alınmış

İBB Sözcüsü Murat Ongun, TÜGVA ile ilgili tartışmalar hakkında farklı bir açıklama yaparak İBB'deki kadrolaşmaya dikkat çekti.

Ongun, "TÜGVA’nın neredeyse tüm yöneticileri, ortaokul-lise koordinatörleri dahil geçmiş dönemde İBB’de işe alınmış. Hepsi artık gitti" dedi.

 Murat Ongun şu paylaşımlarda bulundu.

Yaptığımız incelemelerde, TÜGVA yöneticilerinin İBB’de işe alındığını da tespit ettik. Mesela Vakfın Başkanı olan kişi 2015’te işe alınmış. 31 Mart 2019 seçimlerinin ardından 11.04.2019’da işten ayrılmış. İBB’nin ballı kaynak olarak kullanılmasına müsaade etmeyeceğiz.

TÜGVA’nın neredeyse tüm yöneticileri, ortaokul-lise koordinatörleri dahil geçmiş dönemde İBB’de işe alınmış. Hepsi artık gitti. Besleme vakıflar için değil 16 milyon İstanbullu için çalışıyoruz.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin