İBB Sözcüsü Murat Ongun Tevfik Göksu’ya meydan okudu! İstifa resti: Meydan okuyorum...

İBB Sözcüsü Murat Ongun'dan AK Parti İBB Grup Başkanvekili Tevfik Göksu’nun iddiasına cevap geldi. Ongun, "Mahkeme kararı varsa ben istifa edeceğim, yoksa Tevfik Göksu’yu istifaya davet ediyor ve meydan okuyorum" dedi.

Google Haberlere Abone ol
İBB Sözcüsü Murat Ongun Tevfik Göksu’ya meydan okudu! İstifa resti: Meydan okuyorum...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sözcüsü Murat Ongun, Esenler Belediye Başkanı ve İBB AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu'nun sözlerine cevap verdi.

 Sosyal medyadan açıklama yapan Ongun, şu ifadeleri kullandı:

"Tevfik Göksu bu akşam CNN Türk’te “Murat Ongun mahkeme kararı ile yalancı ilan edilmiştir” dedi. Mahkeme kararı varsa ben istifa edeceğim, yoksa Tevfik Göksu’yu istifaya davet ediyor ve meydan okuyorum!

(Danıştay kararı elimde, düşünerek hareket ediniz lütfen.)"

Ongun, CNN Türk'ün cevap hakkını kullandıtmadığını belirterek şunları söyledi:

Hamd olsun, bugün de İBB AK Parti Grup Başkanvekili ve hamisi CNN Türk televizyonu doğrulardan fellik fellik kaçtı. Cevap hakkımız yine engellendi. Korkmayın, doğrular iyidir

CNN Türk yine tek taraflı bir yayınla, yalan iddiaları yayınlıyor. Üstelik, yanıt verme hakkımızı da engelliyor. Tevfik Göksu’nun asılsız ve uydurma iddialarına yanıt vermek çok kolay. Yeter ki, cevap hakkımıza saygı duyun. Neden korkuyorsunuz?

NE SÖYLEMİŞTİ?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, CNN Türk'te yayınlanan Ne Oluyor programına konuk oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde istihdam polemiği hakkında konuşan Göksu, 13 bin belediye çalışanının işten atıldığını ve kendilerinin hazırladığı soru önergelerine yanıt verilmediğini belirtti.

Göksu şunları söyledi:

"13 BİN KİŞİYİ EKMEĞİNDEN ETTİLER"

"Ne demişti CHP Genel Başkanı 'Namus sözü veriyorum bir kişiyi bile atmayacağım' demişti. 13 bin kişiyi aşından, işinden, ekmeğinden etmişsiniz. Bu bir istatistik rakamı değil ya. Belediye Başkanı ne dedi 'Ben sosyal demokratım, biz insanların ekmeğiyle oynar mıyız'. E buyur bu ne?!

Ben söylediğim sözlerimin arkasındayım, yürekleri yetiyorsa biz İstanbul halkı adına mecliste denetim görevimizi yapıyoruz. İstanbul meclisinde şu soruları kaç kişi aldınız, kaç kişiyi attınız diye her ay soru soruyoruz. Bu sorulara yürekleri yetiyorsa, hodri meydan buradayız. Öyle kapalı kapılar ardından, arkadan birilerinin verdiği notlarla değil, çıkarlar açıklarlar. "

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin