İBB Meclisi'nden geçti! 30 Haziran'a kadar ücretsiz olacak. Yüz binlerce sağlık çalışanını ilgilendiriyor

İBB Meclis Toplantısı'nda sağlık çalışanlarının toplu ulaşım araçları ve İSPARK otoparklarından ücretsiz yararlanmalarına ilişkin madde kabul edildi. Sağlık çalışanları toplu ulaşım araçlarından ve İSPARK otoparklarından 30 Haziran'a kadar ücretsiz yararlanabilecek.

Google Haberlere Abone ol
İBB Meclisi'nden geçti! 30 Haziran'a kadar ücretsiz olacak. Yüz binlerce sağlık çalışanını ilgilendiriyor

Toplantıda, tüm sağlık çalışanlarının İstanbulkart entegrasyonuna dahil olan toplu ulaşım araçlarından ve İSPARK AŞ'ye ait otoparklardan 30 Hazirana kadar ücretsiz yararlanmasını içeren gündem maddesi oy birliğiyle kabul edildi.

Meclisten geçen tekliften tüm sağlık kurumlarında çalışan memur, işçi, intern doktorlar, sözleşmeli çalışanlar, İBB ve ilçe belediyelerindeki sağlık çalışanları, Adli Tıp Kurumu ile İBB Mezarlıklar Müdürlüğü çalışanları faydalanabilecek.

TAŞINMAZ SATIŞLARINA ONAY VERİLDİ

Toplantıda ayrıca mülkiyeti İBB’de olan Tuzla, Eyüpsultan, Kartal, Pendik, Kağıthane, Zeytinburnu, Şişli ve Ataşehir'deki 25'ten fazla taşınmazın satışına onay verildi.

Daha önce reddedilen KİPTAŞ Venezia konutlarında mülkiyeti İBB’ye ait konutların satışı teklifi de yeniden gündeme geldi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin