İBB duyurdu. Marmaray, metro, metrobüs, İETT otobüs ve vapur ücretsiz oldu. Öğretmenler dikkat. 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde ulaşım ücretsiz. İstanbul Kitapçısı'nda yüzde 25 indirim

İstanbul Büyükşehir Belediyesi son dakika duyurusu yaptı ve öğretmenlerle ilgili alınan müjdeli kararı açıkladı. Marmaray, metro, metrobüs, İETT otobüs ve vapur ücretsiz oldu. İstanbul Kitapçısı'nda yüzde 25 indirim. İBB bünyesindeki müzelerde öğretmenler ve birinci derece yakınları, indirimli gezebilecek.

Google Haberlere Abone ol
İBB duyurdu. Marmaray, metro, metrobüs, İETT otobüs ve vapur ücretsiz oldu. Öğretmenler dikkat. 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde ulaşım ücretsiz. İstanbul Kitapçısı'nda yüzde 25 indirim

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü birbirinden farklı kampanyalarla kutluyor. Bu kapsamda; İstanbulkart Mobil’de Dijital Öğretmen Kart tanımlı olan öğretmenler, tüm gün ücretsiz seyahat edebilecek. İBB bünyesindeki müzelerde öğretmenler ve birinci derece yakınları, indirimli gezebilecek. İstanbul Kitapçısı’nda seçili kitaplarda öğretmenlere yüzde 25 indirim uygulanacak.

24 Kasım Öğretmenler Günü yaklaşırken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve iştirakleri bu günü, bir dizi hediyeler ile karşılıyor.

BELBİM A.Ş.’nin kampanyası ile öğretmenler 24 Kasım’da tüm gün ücretsiz seyahat edebilecek. İstanbulkart Mobil'de Dijital Öğretmen Kart tanımlı olan öğretmenler, 24 Kasım tarihinde Marmaray, metro, metrobüs, otobüs ve şehir hatlarında QR kodla ödeme yaptıkları takdirde, geçiş ücretleri Dijital Öğretmen Kartlarına iade olacak.

Öğretmenler gün içinde ne kadar geçiş yaparsa yapsın, ücretsiz geçişte herhangi bir limit söz konusu olmayacak. 

İBB duyurdu. Marmaray, metro, metrobüs, İETT otobüs ve vapur ücretsiz oldu. Öğretmenler dikkat. 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde ulaşım ücretsiz. İstanbul Kitapçısı'nda yüzde 25 indirim

İSTANBUL KİTAPÇISI’NDAN YÜZDE 25 İNDİRİM

İstanbul Kitapçısı şubelerinde 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel 21-27 Kasım tarihleri arasında seçili kitaplarda yüzde 25 indirim uygulanacak. Bir diğer kampanya ise İBB iştiraki Kültür A.Ş. bünyesindeki müzelerde geçerli olacak.

Yerebatan Sarnıcı, Şerefiye Sarnıcı, Miniatürk, Panorama 1453 Tarih Müzesi gibi müzelerde Öğretmenler Gününe özel 21-27 Kasım arasında öğretmen ve 1.derece yakınları için geçerli indirim uygulanacak. 

İBB Sağlık Dairesi Başkanlığı ise, önceden öğretmenlik yapmış Darülaceze sakinlerine ve Darülaceze’de öğretmenlik yapan çalışanlarına özel bir kutlama yapacak. Öğretmenlere pasta kesilip, canlı müzik eşliğinde Öğretmenler Günü kutlanacak. 

 

İSTANBUL KİTAPÇISI NEDİR NEREDE BULUNUR?

İstanbul Kitapçısı’nın 2019 yılında yenilenerek kapsamı genişletilen www.istanbulkitapcisi.com adresli online satış kanalı bugün Türkiye’deki yaklaşık 2 binin üzerinde yayınevi ve 250.000’e yakın kitabın kayıtlı olduğu bir platform olarak hizmet veriyor.

Türkiye’nin her yerine kitap gönderiminin gerçekleştirildiği İstanbul Kitapçısı online satış sitesi, www.istanbulkitapcisi.com aracılığıyla farklı kategorilerdeki binlerce kitaba hızla ulaşabilir, seçtiğiniz kitapları dönemsel olarak gerçekleşen kampanyalarla uygun fiyata satın alabilirsiniz.

Yeni çıkan kitaplardan anında haberdar olabileceğiniz sitede kendi kitap listenizi oluşturabilir ve bu alanda seçtiğiniz kitaplar hakkında kampanya, stok vb. gelişmeleri görüntüleyebilirsiniz. Satın aldığınız ürünlerin takibini ise “Siparişlerim” bölümünden kolaylıkla yapabilirsiniz.

İstanbul Kitapçısı ile ilgili sorularınız için hafta içi 10.00 – 19.00, cumartesi günü ise 09.00 – 14.00 saatleri arasında 0850 277 04 39 numarasından müşteri hizmetleri ile görüşebilir ya da bilgi@istanbulkitapcisi.com’a mail gönderebilirsiniz.

 

Daha fazla okura ulaşabilmek adına zaman içinde şube sayısını da artıran ve 10 şubeye ulaşan İstanbul Kitapçısı, kitap-kafe ve kitap-dergi olarak iki farklı konseptte, şehrin en ulaşılabilir noktalarında, İstanbul’un en güzel manzaralarını izleyebileceğiniz en özel yerlerde İstanbullulara hizmet veriyor.

İstanbul Kitapçısı’nın Kadıköy, Karaköy, Eminönü, ve Bağcılar şubeleri içlerindeki kafeler ile hem binlerce kitap hem de eşsiz manzara ve lezzetler sunarken, Beşiktaş, Beyoğlu, Mecidiyeköy, Müze Gazhane, Topkapı – Panorama 1453 Tarih Müzesi ve Yerebatan Sarnıcı şubelerinde kafe hizmeti verilmezken geniş bir kitap ve dergi portföyü sunuyor.

İlk şubesi 1998 yılında açılan İstanbul Kitapçısı’nda son dönemde önemli bir dönüşüm süreci yaşanıyor. Öncelikle Kadıköy’de Şehir Hatları Eminönü Karaköy iskelesinin ikinci katında yer alan şubesi baştan aşağı yenilenen İstanbul Kitapçısı’nın diğer şubeleri de gitgide İstanbul ve İstanbullulara çok daha fazla yakışan; kültür sanatın, eşsiz lezzetlerin mükemmel bir konfor ve tasarımla bir araya getirildiği noktalar haline geliyor. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin