İBB Başkanlığına aday mı? Bülent Kerimoğlu'ndan flaş açıklama. tv100 yayınında Kerimoğlu'ndan önemli açıklamalar

CHP'li belediye başkanları toplantısındaki sözleriyle gündeme gelen Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, tv100 yayınında Taksim Meydanı programına konuk oldu ve "İBB Başkanlığına aday mısınız?" sorusuna net cevap verdi.

Google Haberlere Abone ol
İBB Başkanlığına aday mı? Bülent Kerimoğlu'ndan flaş açıklama. tv100 yayınında Kerimoğlu'ndan önemli açıklamalar

tv100’de yayımlanan Taksim Meydanı, “İBB’ye ben de adayım” çıkışıyla dikkatleri üzerine çeken Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nu konuk oldu, önemli açıklamalar yaptı.

Gürkan Hacır’ın moderatörlüğündeki programın konukları tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel, tv100 yazarı Hacı Yakışıklı, Posta Gazetesi Ankara Temsilcisi Murat Çelik, Gazeteci Şaban Sevinç ve Gazeteci Barış Yarkadaş oldu.

CHP'nin belediye başkanları toplantısında "İBB başkanlığı için ben de adayım" sözleri ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile girdiği polemikle gündeme gelen Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'ndan önemli açıklamalar geldi.

Kerimoğlu, Gürkan Hacır'ın "İBB’ye aday mısınız?" sorusuna "Partimizde gerek milletvekilliği, Belediye Başkanlığı, PM üyeliğinin dile getirilmesi çok olağan bir olaydır. Şu anda kongre sürecindeyiz, önümüzdeki günlerde Kurultay olacak. Tüzük değiştiğinde, üyeye dönük bir ön seçim söz konusu olduğunda, İBB başkanlığı için yapılacak bir ön seçimde aday olmak istediğimi ifade ettim." sözleriyle cevap verdi. 

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin