İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan DEVA Partili isme canlı yayında çok sert tepki: Ne söylediği doğru, ne zamanı doğru! Bir an önce bunları ölçsün biçsin öyle konuşsun

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu katıldığı canlı yayında Altılı Masa ortaklarından DEVA Partili Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin'e çok sert tepki gösterdi. Şahin'in "Sanki ilk turda bitecek gibi bir algı satın alındı. Bu son derece yanlıştı" sözlerine sert çıkan İmamoğlu, "Ne söylediği doğru, ne zamanı doğru, ne ittifak ruhuna uyar. Biran önce bunları ölçsün biçsin öyle konuşsun" ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan DEVA Partili isme canlı yayında çok sert tepki: Ne söylediği doğru, ne zamanı doğru! Bir an önce bunları ölçsün biçsin öyle konuşsun

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin'in katıldığı bir programda sarf ettiği sözler İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından sert bir şekilde eleştirildi. 

Şahin, katıldığı bir canlı yayında 14 Mayıs seçimleri öncesi yapılan anketlerde ilk turda Kılıçdaroğlu'nun kazandığını gösteren herhangi bir verinin olmadığını söylemiş, "Son 1 haftada özellikle mitinglerden kaynaklanan hava ve çarşıya pazara gittiğiniz zaman muazzam bir şekilde değişim iradesi yansıtılıyordu. Bu olumlu havadan etkilenerek sanki iş ilk turda bitecek gibi bir algı satın alındı. Son derece yanlıştı" ifadelerini kullanmıştı.

"ESKİ ANKETLERİ Mİ KARIŞTIRIYOR..."

Sözcü TV'de Alişer Delek moderatörlüğündeki Liderler Özel programında Serap Belovacıklı, Uğur Dündar ve İsmail Saymaz'ın sorularını yanıtlayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin'in bu sözlerine sert yanıt verdi.

"Bu arkadaş o kadar yanlış bir laf etti ki" diyen İmamoğlu, "Ben açıklama yapıyorum. Yüzde 20 veri ekranı benim önümde. Hatta Türkiye Gönüllüleri'nin de ekranı önümde. O anda herhalde kendisi eski anketleri mi karıştırıyordu ne yapıyordu anlamış değilim. Ne söylediği doğru, ne zamanı doğru, ne ittifak ruhuna uyar. Bi önce bunları ölçsün biçsin öyle konuşsun." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin