İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında canlı yayında bomba adaylık iddiası. İmamoğlu, 'Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı' mı olacak? Hacı Yakışıklı Taksim Meydanı'nda anlattı

2023'ün Haziran ayında yapılması beklenen seçimlerde Cumhur İttifakı'nın adayının Cumhurbaşkanı Erdoğan olacağı belli oldu. Erdoğan adaylık açıklaması yaparken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de, adaylarının Erdoğan olduğunu dile getirdi. 6'lı masanın ise henüz adayı belli değil. Kemal Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu isimleri öne çıkarken tv100'ün etkili programlarından Taksim Meydanı'nda Hacı Yakışıklı, Ekrem İmamoğlu hakkında bomba bir değerledirmesinde bulundu.

Google Haberlere Abone ol
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında canlı yayında bomba adaylık iddiası. İmamoğlu, 'Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı' mı olacak? Hacı Yakışıklı Taksim Meydanı'nda anlattı

Türkiye bir sene içerisinde kritik bir seçime gidecek. Cumhur İttifakı'nın adayının Recep Tayyip Erdoğan olduğu belli oldu. Ancak; Millet İttifakı'nın da içerisinde olduğu 6'lı masanın henüz adayı belli değil. 6'lı masanın Cumhurbaşkanı adayı için kulislerde birçok isim konuşuluyor. Bu isimlerin başında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu geliyor.

6'lı masanın Cumhurbaşkanı adayı konusu tv100'ün gündem belirleyen programı Taksim Meydanı'nda masaya yatırıldı.

Hacı Yakışıklı'nın İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili yorumları dikkat çekti. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na rağmen Cumhurbaşkanlığı iddiasına devam edeceğini öne süren Yakışıklı, 'Bir bakarsınız bağımsız aday da olabilir' ifadelerini kullandı.

Yakışıklı, şunları söyledi:

Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanı adayı, Cumhurbaşkanı olayım derken Belediye Başkanı da olamayacak. Ekrem Bey Kemal Kılıçdaroğlu’na rağmen Cumhurbaşkanlığı iddiasına devam edecek. Bir bakarsınız bağımsız aday da olabilir.

İşte Taksim Meydanı programından o bölüm:

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin