Hürriyet'teki köşesine dönen Yılmaz Özdil, izindeyken neler olduğunu yazdı

Gazetenin köşe yazarı, 20 gün aradan sonra bugün yeniden okurla buluştu.

Google Haberlere Abone ol
Hürriyet'teki köşesine dönen Yılmaz Özdil, izindeyken neler olduğunu yazdı

30 Temmuz'da izne çıkan ve bu süreçte de 9 Eylül'de piyasaya çıkacak yeni kitabının hazrılıklarını yapan Hürriyet yazarı Yılmaz Özdil, köşesine bugün döndü. İşte Özdil'in yazısı:





"Ben izindeyken...



Murat Karayılan koltuğunu Cemil Bayık’a bıraktı. Böylece ne olmuş oldu?



TC başkanı Abdullah, PKK başkanı Abdullah, TBMM başkanı Cemil, KCK başkanı Cemil, senkronize olmuş oldu, dört dörtlük eşbaşkanlık oldu.



*



Yeni kara kuvvetleri komutanının soyadı AK’ar... Yeni hava kuvvetleri komutanının soyadı AK’ın... Yeni deniz kuvvetleri komutanının adı Recep... Genelkurmay karargâhında ilk kez iftar verildi. Yüksek Askeri Şûra’yı her sene 10 gün kaydırıp, ramazana fiksledik miydi, tamamdır bu iş gari.



*



Başbakanımız “Nisan ayında Gazze’ye gideceğim” demişti. Bilahare, inşallah mayıs sonu gibi Gazze’ye gideceğini söyledi. Sonra, herhangi bir erteleme olmadığını, haziran ayında Gazze’ye gideceğini anlattı. Neticede temmuz ayında Gazze’ye gideceği açıklandı. Siz bakmayın ağustos ayında olduğumuza, herhangi bi erteleme yok yani.



*



Obama beyzbol sopası göstermişti, hocaefendi kızılcık sopası gösterdi. Fetocular bademlere karşı bildiri yayınladı. e-muhtırayı biliyorduk, 

bu da f-muhtıra bi nevi.



*



2011’de Mogadişu’daki patlamada yaralanan 37 Somaliliyi Esenboğa’da kim karşılamıştı? Başbakan Yardımcımızla Sağlık Bakanımız karşılamıştı. Mogadişu’daki elçiliğimizi havaya uçurdular; şehit polisimizi, yaralı polislerimizi Esenboğa’da kim karşıladı? Somalili olmadıkları için sadece aileleri karşıladı.



*



Ali İsmail’i öldürenlerden biri polis çıktı. Adı, Mevlüt... Ne zaman tutuklandı biliyor musunuz? Kadir gecesi mevlit okunurken! Polisin sopası var ama, Allah’ın sopası yok dedikleri, işte bu."



Köşe yazısınınn tamamını okumak için tıklayınz.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin