Hürriyet'te bir ayrılık daha... Kanat Atkaya 30 yıldır çalıştığı gazeteye veda etti

Hürriyet gazetesi yazarı Kanat Atkaya gazeteden ayrıldığını Medyatava'ya açıkladı. Gazete yönetimi ile anlaşmalı olarak ayrıldıklarını belirten Atkaya, "Girerken hiç bu kadar uzun süre kalacağımı düşünmemiştim" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel Hürriyet'te bir ayrılık daha... Kanat Atkaya 30 yıldır çalıştığı gazeteye veda etti

Demirören Medya Grubu'nun en önemli gazetesi Hürriyet'te bir ayrılık daha yaşandı. Deneyimli gazeteci Kanat Atkaya gazeteden ayrıldığını Medyatava'ya açıkladı. Gazete yönetimi ile anlaşmalı olarak ayrıldıklarını belirten Atkaya, "Girerken hiç bu kadar uzun süre kalacağımı düşünmemiştim" dedi.

30 yıldır gazetede çalıştığını belirten Atkaya, ilk birkaç hafta izin yapacağını, ocak ayı itibariyle de tamamen ayrılacağını söyledi.

Atkaya, "Yeni yıla; yeni planlar, yeni hikayelerle gireceğim." dedi.

Hürriyet'te bir ayrılık daha... Kanat Atkaya 30 yıldır çalıştığı gazeteye veda etti

KANAT ATKAYA KİMDİR?

Gazeteci, Yazar. 1969, İstanbul doğumlu. Gazeteciliğe 1980'li yıllarda Hey dergisinde müzik yazıları yazarak başladı. Can Kozanoğlu ile birlikte NTV'de cuma geceleri Arka Sayfa programını sundu. Kabakulak adlı eseriyle tanındı.

Atkaya'nın; Topesto ve Riko'nun Maceraları, Köprüaltı ve Beyoğlu Hikayeleri adlı yayınlanmış hikâye kitapları ve futbol, çizgi roman, müzik üzerine de yazılı eserleri vardır.

Atkaya 30 yıldır Hürriyet gazetesinde çalışıyordu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin