Hürriyet'in 'Karaman' iddianamesinde manipülasyon iddiası!

Hürriyet gazetesinin yayınladığı iddianame haberinde dosyada gözüken ile farklılıklar olduğu iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Hürriyet'in 'Karaman' iddianamesinde manipülasyon iddiası!

Cumhuriyet'in haberine göre; Karaman’da Ensar Vakfı'na ait evlerde kalan 10 çocuğun öğretmenleri M. B. ile ilgili hazırlanan cinsel istismar iddianamesi daha önce medyaya sızmıştı. Ancak bugün Hürriyet gazetesinin yayınladığı iddianame haberinde dosyada gözüken ile farklılıklar olduğu ortaya çıktı.



İddianameye göre öğretmen, çocuklara porno izletti, her istismardan sonra da "kimseye söylememelerini öğütledi."



Hürriyet’te bugün Gülden Aydın imzasıyla, Karaman’da 5 Mart’ta 10 çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan sınıf öğretmeni M. B. ile ilgili iddianame yayınlandı.



Ancak, mahkeme dosyasındaki bilgilerle, gazetenin açıkladığı iddianame arasında farklılıklar göstermesi "Hürriyet manüpilasyon mı yaptı?" sorularına yol açtı.



CHP'Lİ SERA KADIGİL: ÇELİŞKİ VAR



Karaman olaylarının yakın takipçisi olan CHP PM üyesi Sera Kadıgil Hürriyet'in haberine tepki göstererek "Hürriyet'ten Gülden Aydın'ın ulaştığı iddia edilen iddianame ile benim bizzat dava dosyasında okuduğum iddianame aynı şey olamaz!" dedi. Sera Kadıgil, "Çok sinirli bir üslupla yazdığımı fark ettiğim için önceki 2 tweeti sildim.Ama dava dosyası kapsamı ile Hürriyet arasında ciddi çelişki var. araştırıp bilgi vereceğim" diye yazdı.



Haberin devamını okumak için TIKLAYIN...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin