Hürriyet, yeni dijital reklam formatını tanıttı!

‘Brands&Stories’ lansmanı, Kristal Elma Festivali’nde gerçekleştirildi.

Google Haberlere Abone ol
Hürriyet, yeni dijital reklam formatını tanıttı!

Dijital dünyadaki inovasyon çalışmalarına devam eden Hürriyet, markalar için farklı ve güncel içerikleri hikayelerle buluşturduğu dijital reklam formatı ‘Brands&Stories’ için dünyanın önde gelen yaratıcılık festivali olan Kristal Elma'da özel bir lansman gerçekleştirdi.



Markaların entegre içerik sistemi, etkili dağıtım optimizasyonu, anlamlı yaratıcı dokunuş daha çok kişiye ulaşmasını sağlayacak olan yeni yapının tanıtımı; Hürriyet Reklam Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi Zeynep Tandoğan ve Ayhan Sicimoğlu tarafından ‘Markalara Benzersiz Hikâyeler Yaratmak’ konu başlığı altında düzenlenen panelde anlatıldı.



Panelde konuşan Tandoğan, “Markalar için hikâye anlatacak bir stüdyo oluşturduk. Bu stüdyo markaların ulaşmak istediği kişilere içerik üretecek ve birçok kanaldan etkili bir şekilde ulaşmasını sağlayacak” dedi.



Özel formatlar, kişiye dokunan içerikler



Platformdaki formatlardan da bahseden Zeynep Tandoğan, “11 tane Premium Format ürettik. Öyle bir dünya yarattık ki siz neye ihtiyacınız olduğunu söyleyeceksiniz biz de yapacağız. Bunu yaparken de ‘Entegre içerik sistemi, etkili dağıtım optimizasyonu, anlamlı yaratıcı dokunuş ve gelişim bir raporlama sistemi sunacağız. Tüketicinin aklına ve kalbine hitap eden hikâyeler oluşturup bu hikâyede kaç kişiye nasıl dokunduğumuzu raporlayabileceğiz. Bu formatlardan 3’ü ise liste, hikaye ve video olacak” dedi. Reklam dünyasında anlamlı içerik ve etkili anlatımın önemini de çizen Tandoğan, “Markalar için de en önemli konulardan biri içeriğin gücünden yararlanma hikayesi. Markalar için hikâyeler üreterek bu hikayeleri kendi platformumuza uyarlayacağız.” diye konuştu


Etiketler hürriyet lansman
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin