Hürriyet yazarları bu mektubu sevdi! İki gün önce Güzin Abla, bugün de Selahattin Duman yazdı!

Gazetenin iki yazarı, aynı olmasa da iki gün arayla pişti oldu...

Google Haberlere Abone ol
Hürriyet yazarları bu mektubu sevdi! İki gün önce Güzin Abla, bugün de Selahattin Duman yazdı!

Hürriyet gazetesi yazarları, Güzin Abla ile Selahattin Duman, iki gün arayla aynı mektubu köşelerine taşıdı.



Güzin Abla, 26 Mayıs'ta "Zengin bir erkekle evlenmek isteyen kıza verilen cevap" başlıklı yazısında, genç bir kızın dünyanın en büyük finans şirketlerinden J.P. Morgan'ın CEO'su James Dimon'a internet aracılığı ile yolladığı bir e-postayı köşesine taşımıştı.



Gazetenin yazarlarından Selahattin Duman da bugün aynı e-postayı köşesine taşıdı ve iki yazar aynı gün olmasa da 2 gün arayla pişti oldu.



İşte, Duman ve Güzin Abla'nın o yazıları:



Güzin Abla - Zengin bir erkekle evlenmek isteyen kıza verilen cevap



Çok ilginç bir yazışma bu; belki daha önce okumuş olanlarınız vardır. Fakat internette dolaşan bu yazıyı sizlerle paylaşmaktan kendimi alamadım. Adam, dünyanın en ünlü finans şirketlerinden birinin başkanı olabilir. Ama burada "Güzin Abla"lık yapıyor. Hem de çok yerinde ve tam benlik bir cevap veriyor, zengin koca peşindeki kıza. Bu sıkıntılı günlerde biraz gülümsemek hiç de fena olmayacak sanırım.



Dünyanın en büyük finans şirketlerinden J.P. Morgan'ın CEO'su James Dimon, zengin koca avcısı bir kızın attığı elektronik postaya bakın nasıl cevap veriyor.



Önce kızın J.P. Morgan'a yolladığı elektronik postaya bir göz atalım:

"Sayın Morgan, size karşı dürüst olacağım. Bu yıl 25 yaşına giriyorum. Çok güzelim, iyi bir stilim var ve kaliteli şeyleri severim. Yıllık geliri en az 500 bin dolar veya daha fazla olan bir adamla evlenmek istiyorum. Yazının devamını okumak için TIKLAYIN...



Selahattin Duman -  Aşkın muhasebesi var!



GENÇ ve çok güzel bir kız, dünyanın en büyük finans şirketlerinden J.P. Morgan'ın CEO'su yani paşası James Dimon'a internet aracılığı ile bir e-posta atar.

Kız ciddi anlamda zengin biriyle evlenmek dileğindedir ve bunun için James Dimon'dan akıl ister. Önce kızın mektubunu okuyalım.



KIZIN MEKTUBU



"Sayın Morgan, 

Sizinle dürüst olacağım. Bu yıl 25 yaşına giriyorum. Çok güzelim, iyi bir stilim var ve kaliteli şeyleri severim. Yıllık geliri en az 500 bin dolar veya daha fazla olan bir adamla evlenmek istiyorum. Açgözlü olduğumu düşünebilirsiniz fakat New York'ta yıllık geliri 1 milyon dolar olan insanlar maalesef orta sınıf sayılıyor. Çok şey istemiyorum. Sizin sitenizde yıllık geliri 500 bin dolar veya daha fazla olan biri var mı? Hepiniz evli misiniz? Bu konuları merak ediyor ve sormak istiyorum, sizin gibi zengin insanlarla evlenmek için ne yapmam gerek? Yazının devamını okumak için TIKLAYIN...



 



 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin