Hürriyet yazarından bomba iddia: 'Hadise’yi ‘falcı’ yaktı'

Ebru Gündeş'in boşanma davası açtığı Reza Zarrab'ın, Gündeş'i Hadise ile aldattığı iddiası, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Konuyla ilgili bir bomba iddia da Hürriyet yazarından geldi.

Google Haberlere Abone ol
Hürriyet yazarından bomba iddia: 'Hadise’yi ‘falcı’ yaktı'

Ebru Gündeş, "Başka kadınlarla ilişkisi var" diyerek 11 yıllık eşi Reza Zarrab'a boşanma davası açtı. Zarrab'ın yasak aşk yaşadığı kadınlardan birinin Ebru Gündeş'in yakın arkadaşı Hadise olduğu iddia edilmişti.

Hürriyet yazarı Orkun, bugünkü köşesinde bu olaya değinerek, bilinmeyen detayları açıkladı.

Orkun ÜN / HÜRRİYET

Hadise’yi ‘falcı’ yaktı

Dün Hürriyet’in ortaya çıkardığı Reza Zarrab ile Hadise ilişkisi magazin gündemine damgasını vurdu. Bence yılın magazin olayı budur...

Daha çok konuşulacak ve yeni detaylar ortaya çıkmaya devam edeceğe benziyor. İşte o detaylardan bazılarını bugün benden duyun istedim...
Herkes merak ediyor, Ebru Gündeş, eşi ile yakın arkadaşı Hadise’nin bu ilişkisini nereden öğrendi diye soruyor.

İki ismin yaşadığı yasak aşkı ortaya çıkaran bir ‘falcı’.
Reza Zarrab, Ebru Gündeş ve Hadise’nin yıllardır falına bakan biri var.
O kadın bir gün Reza Zarrab’ın davetiyle fal bakmak için Miami’ye gidiyor.
Ve o son gidişinde Zarrab’ın evinde ‘Hadise’ ile karşılaşıyor.
Olan bitenden kimseye bahsetmemesi isteniyor ama gizemli falcı İstanbul’a döner dönmez Ebru Gündeş tarafından ‘sıkıştırılıyor’.

Ebru Gündeş’in ısrarlarına dayanamayan falcı her şeyi anlatıyor ve Hadise ile Reza Zarrab ilişkisinden böylece Ebru Gündeş emin oluyor.

Gündeş mahkemeye verdiği dilekçede, eşinin ilişki yaşadığı kadınlardan birini kendisinin de yakından tanıdığını belirtmişti. Buraya dikkat...
Ebru Gündeş isim vermiyor ama ‘ima’ ediyor. Çünkü Hadise ile Gündeş’in dostlukları çok eskiye dayanıyor.

Hem eşi hem de arkadaşı tarafından aldatılan Ebru Gündeş’in canını sıkan bir başka durum ise kızı Alara’nın Hadise hayranlığı.

Reza Zarrab ile Ebru Gündeş’in birlikte yaşadıkları eve sık sık girip çıkan Hadise, Alara’nın doğum günlerine de katılıyor, hatta o özel günlerde Alara Hadise şarkılarının çalınmasını istiyordu.

Yazının devamını okumak için TIKLAYIN

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin