Hürriyet yazarı TMSF'yi yazdı: "Aynı tas aynı hamam"

Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu bugünkü yazısında TMSF'niin el koyduğu kurumlardaki faaliyetlerini yazdı.

Google Haberlere Abone ol
Hürriyet yazarı TMSF'yi yazdı: "Aynı tas aynı hamam"

TMSF'nin el koyduğu kanal ve gazetelerde içerikle değil finans boyutuyla ilgilenmeleri gerektiğini söyleyen Semercioğlu'nun yazısı şu şekilde:



"TMSF Show TV, Akşam, Skytürk'e el koyduğu ilk günlerde yazmıştım. Umarım TMSF kadroları geçmişteki Star, CINE5, Sabah ve ATV deneyimlerinden dersler çıkarmıştır. Televizyon ve gazetede içeriği meslektaşlarımıza bırakıp işin finans boyutuyla ilgilenirler diye.



Daha bir ay geçmeden tam tersini yaptılar.



Daha doğrusu yıllardır el koydukları medyalarda yaptıklarını. Bildiklerini okudular. Gazetenin Genel Yyaın Yönetmeni İsmail Küçükkaya'yı gönderdiler yerine eski AK Parti milletvekili gzeteci Mehmet Ocaktan'ı getirdiler"



Semercioğlu yazısının ikinci bölümünde de, Gezi Parkı olaylarından söz etti ve "Gezi Parkı olaylarının en fazla etkilediği sektörlerden biri eğlence oldu. Konserlerin iptal edilmesi bir yana çıkan albümler de satmıyor. Haziran ayı böyle geçti. 14 gün sonra ramazan ayı başlıyor, zaten albüm satışlarının haraketlenmesi imkansız. Sonrası ağustosun ortası, okullar açılıyor falan derken geçmiş olsun yaz bitti. Müzik sektörü için 2013 yazı ene kötü yazlardan biri olarak hatırlanacak" şeklinde bir yazı kaleme aldı. 



Cengiz Semercioğlu'nun yazısının tamamını okumak için TIKLAYINIZ


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin