Hürriyet yazarı: Neymiş efendim, 'Alo Fatih' gitmiş, yerine 'Alo Ahmet' gelmiş

Ahmet Hakan, 'Tarafsız Bölge' yayınıyla ilgili kendisine sosyal medyadan yöneltilen eleştirilere köşesinden yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol
Hürriyet yazarı: Neymiş efendim, 'Alo Fatih' gitmiş, yerine 'Alo Ahmet' gelmiş

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, bugünkü yazısında CNN Türk'te yayınlanan "Tarafsız Bölge"nin Tahir Elçi'nin öldürülmesiyle ilgili bölümünde, ekrandaki KJ'nin Gülten Kışanak'tan gelen SMS'le değiştirilmesine yönelik tepkilere yanıt verdi.



Yazısında, KJ'de yazılı olan; "Diyarbakır’da Tahir Elçi’nin öldürüldüğü çatışmada iki polis de şehit oldu” cümlesinin yanlış anlaşılmaya mahal verebilecek türden bir ifade olduğunu belirten Hakan, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak’ın konuyla ilgili kendisini SMS'le uyardığını ve mesajında da “Ekranınızda yer alan başlık, yanlış anlamalara yol açabilecek türden bir başlıktır” ifadelerini kullandığını belirtti.



KJ'nin değiştirilmesinin ardından gelen tepkilere ateş püsküren Hakan, "Neymiş efendim, Gülten Kışanak “şak” diye emretmiş, biz de “tak” diye yerine getirmişiz. Neymiş efendim, “Alo Fatih” gitmiş, yerine “Alo Ahmet” gelmiş" dedi ve "Hayatları “alo”larla şekillenenler, herkesin hayatının “alo”larla şekillendiğini zannedermiş.Hadi yürüyün gidin işinize be!" sözleriyle sert yanıt verdi.



İşte, Hakan'ın o yazısı...



 



 



 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin