Hürriyet Kitap Sanat buluşmasına kimler katıldı?

Kültür ve iş dünyası Hürriyet Kitap Sanat gecesinde bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
Hürriyet Kitap Sanat buluşmasına kimler katıldı?

Hürriyet Kitap Sanat dergisinin önceki akşam Harbiye’deki Hilton Oteli’nde düzenlediği davete sanat, edebiyat ve iş dünyasının önde gelen isimleri katıldı.



Hürriyet Kitap Sanat buluşmasına kimler katıldı?



Gecede Sedat Ergin’in öncülüğünde yayın hayatına başladığı şubat ayından bugüne kültür sanat dünyasının nabzını tutan ve gündem belirleyen derginin geleceğe ilişkin projeleri paylaşıldı. Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Bilâ davetlilere yaptığı konuşmada Hürriyet Kitap Sanat’ın önemine değindi. Türkiye’de sanatsal ve edebi ihtiyacı karşılayan önemli bir kültürel yayına imza attıklarını söyleyen Bilâ, Kitap Sanat dergisinin kendileri için bir sosyal sorumluluk projesi olduğuna dikkat çekti.



Ardahan’dan Edirne’ye, Hürriyet’in 28 bin satış noktasına sahip olduğunu hatırlatan Bila, “Hürriyet Kitap Sanat sayesinde Anadolu’nun en ücra köşesindeki bir sanatsevere dahi ulaşabiliyor olduğumuzu bilmek bizim için çok değerli” dedi. Bila, “sanat ve kültür alanındaki yayımların sürekliliğini sağlamak çok zor. Bu sebeple Hürriyet Kitap Sanat’a katkı sağlayan tüm iş ve sanat dünyasına teşekkür ediyorum. Biz sizleri kültürel paydaşlarımız olarak görüyoruz” diyerek derginin daha uzun yıllar yayın hayatına devam edeceğini belirtti.



Hürriyet Kitap Sanat buluşmasına kimler katıldı? - Resim : 2



Davete kimler katıldı?



Geceye İstanbul Kültür Sanat Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, Finansbank Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Aras, Hürriyet İcra Kurulu Başkanı Çağlar Göğüş, Hürriyet Reklam Direktörü Zeynep Tandoğan, Türkiye İş Bankası Kurumsal İletişim Müdürü Suat Sözen, Garanti Bankası Dijital Bankacılıktan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Didem Dinçer Başer, Garanti Bankası Kurumsal Marka Yönetimi Müdürü Elif Güvenen, Akbank Basın İlişkileri Müdürü Nazlı Candan, Yapı Kredi Bankası Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Ermert, Eczacıbaşı Medya İlişkileri Direktörü Cem Tanrıkılıç, Denizbank Kurumsal İletişim Müdürü Zeki Bilsel, Hürriyet Yayın Danışmanı ve yazar Doğan Hızlan, Hürriyet yazarı Sedat Ergin, Hürriyet Daily News Genel Yayın Yönetmeni Murat Yetkin, Hürriyet Yan Yayınlar Yönetmeni Çınar Oskay, İKSV Genel Müdürü Görgün Taner, İKSV Kurumsal İletişim Müdürü Ayşe Bulutgil, Zorlu PSM Genel Müdürü Murat Abbas, MOİ Sahne Genel Müdür Yardımcısı İlham Dündar, Sabancı Müzesi Genel Müdürü Nazan Ölçer, tarihçi İlber Ortaylı, sanatçı Seyhun Topuz, Pera Müzesi Genel Müdürü Özalp Birol, İstanbul Modern Genel Müdürü ve Şef Küratörü Levent Çalıkoğlu, Yapı Kredi Kültür Sanat Genel Müdürü Tülay Güngen, İş Bankası Kültür Yayınları Yayın Yönetmeni Ahmet Salcan, Alfa Yayın Grubu Genel Yayın Yönetmeni Vedat Bayrak, Doğan Yayıncılık Genel Müdürü Gülgün Çarkoğlu ve Yayın Yönetmeni Cem Erciyes, D&R Kurumsal İletişim Müdürü Nalan Demircioğlu, Altın Kitaplar yöneticisi Batu Bozkurt, Yayıncılar Birliği Başkanı Kenan Kocatürk, Epsilon Yayınları yöneticisi Ömer Yenici, Kırmızı Kedi Yayınları yöneticisi Haluk Hepkon, İletişim Yayınları’ndan Merin Sever, Günışığı Yayınları’ndan Banu Ünal, Hürriyet Kitap Sanat yazarları Serhan Bali ve Ömer Erdem katıldı. (Cansu Şimşek / Hürriyet)



Hürriyet Kitap Sanat buluşmasına kimler katıldı? - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin